VAŽNO: Delije, ovo morate znati - sprema se spektakl u areni!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

09.10.2024

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ulaznica gotovo da više nema.

VAŽNO: Delije, ovo morate znati - sprema se spektakl u areni!

Foto: KK Crvena zvezda

U večerašnjem meču drugog kola Evrolige, košarkaši Crvene zvezde će se suočiti sa ekipom španske Baskonije. Ovaj duel zakazan je za  20 časova i svi ljubitelji igre pod obručima moći će da prate u direktnom presnodu na kanalu TV Sport kluba 1 , dok će tekstualni prenos meča biti dostupan uživo na portalu Republika.rs. Nakon uspešnog starta u Evroligi pobedom nad Parizom, Crvena zvezda će prvi put kao domaćin zaigrati u Beogradskoj areni u okviru ovog prestižnog takmičenja.

Kako se saznaje interresovanje za predstojeći duel je veliko. Beogradska arena je gotovo rasprodata i navijači Crvene zvezde koji žele uživo da prate navedeni duel moraju da požure na blagajne, s obzirom da je u prodaju ostalo veoma malo karata za sektore 200 i 400.

Sasvim je jasno da će španski ekipu večeras dočekati paklena atmosfera koja bi trebala da pomogne pulenima trenera Janisa Sferopulosa da zabeleže i drugi ovosezonski evroligaški trijumf kojim bi zasigurno bile visoke klupske ambicije u elitnom košarkaškom takmičenju.

 

 

Da podsetimo. košarkaši Crvene zvezde na startu nove takmičarske godine igraju u sistemu toplo-hladno. U uvodna tri meča regionalne AdmiralBet ABA lige, zvanični šampion ovog takmičenja zabeležio je svega jedan trijumf (Mornar Bar 91:72) i dva poraza (Dubai 84:86 i Split 78:85), dok su na startu evroligaške sezone puleni trenera Janisa Sferopulosa slavili u Parizu nakon velike borbe i preokreta rezultatom 80:77.

I španski košarkaši se nalaze u gotovo identičnoj situaciji kao srpski i regionalni šampion. Baskonija je na startu najkvalitetnijeg evropskog košarkaškog takmičenja savladala Partizan rezultatom 88:82, ali su istovremeno doživeli dva poraza u ACB ligi i predstojeći duel može biti prekretnica sezone za oba tima.

Dan pred duel, bukmejkeri su objavili kvote, a one definitivno idu u korist Crvene zvezde. Kvota na pobedu crveno-belih iznosi 1.52, dok za Baskoniju iznosi čak 2.50. Ovo ukazuje na to da se očekuje da će domaći tim imati blagu prednost u večerašnjem meču.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading