ŽELJKO SKIDA KRUNU KRALJU: Crno-beli traže prvi evroligaški trijumf - evo gde možete gledati duel Reala i Partizana!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

10.10.2024

07:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O porazi ni jedni, ni drugi ne razmišljaju.

ŽELJKO SKIDA KRUNU KRALJU: Crno-beli traže prvi evroligaški trijumf - evo gde možete gledati duel Reala i Partizana!

Foto: Starsport

Evroligaška sezona nije otvorena na način kako je to očekivala milionska armija navijača, ali prva prilika da se "skine veliki evropski skalp" pruža se danas (četvrtak, 10. oktobar) u Madridu.

Nakon poraza od Baskonije (82:88) košarkaši Partizana gostuju u "VIZINK centru" u Madridu gde će se sastati sa ekipom Real Madrida koja je takođe u takmičenje ušla porazom. Kraljevski klub je u premijernom meču poražen u Minhenu od Bajerna rezultatom 89:97.

Košarkaši Partizana spremaju se za izazovni meč drugog kola Evrolige protiv Real Madrida. Nakon poraza od Baskonije u prvom kolu, crno-beli žele da pokažu svoj kvalitet i ostvare pozitivan rezultat protiv moćnog španskog tima. Duel je zakazan za 20.45 časova, a svi ljubitelji košarke i sporta imaće priliku da direktan prenos ovog meča prate na kanalu TV Sport klub 1.

Iako je Partizan startovao sa porazom u Evroligi, treba istaći da crno-beli beleže odlične rezultate u regionalnoj ABA ligi, gde su ostvarili tri uzastopne pobede. Očekuje se da će ovi uspesi dodatno motivisati igrače pred meč sa Real Madridom.

 

 

Jedna od zanimljivih vesti pred ovaj meč jeste suspendovanje najboljeg igrača Reala, Fakunda Kampaca, koji neće biti u ekipi zbog napada na sudije tokom prethodnog meča. Ovo će svakako uticati na taktiku i strategiju španskog tima, ali i pružiti priliku Partizanu da iskoristi odsustvo jednog od ključnih igrača protivnika.

Iako je suspendovanje Kampaca ohrabrujuća vest za pulene trenera Željka Obradovića, treba imati u vidu da ekipa Real Madrida predstavlja veliki izazov. "Kraljevići" će sigurno tražiti popravni nakon poraza u prethodnom kolu, što dodatno povećava neizvesnost pred ovaj susret.

Uzbuđenje raste kako se bliži početak meča između Partizana i Reala, a ljubitelji košarke sa nestrpljenjem očekuju ishod ovog uzbudljivog duela.

Jedno je sigurno, poraženi u večerašnjem meču već sada će biti u daleko težoj poziciji kada je ostvarenje ranije zacrtanih ciljeva u pitanju.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading