ZVEZDA MI SE MNOGO SVIĐA, PARTIZANU ŽELIM SAMO ZDRAVLJE: Plej Srbije iskreno o šansama večitih u Evroligi

Autor:

Sport

10.10.2024

20:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Nadam se da će ove sezone doći toliko željeni iskorak" - kaže Jović

ZVEZDA MI SE MNOGO SVIĐA, PARTIZANU ŽELIM SAMO ZDRAVLJE: Plej Srbije iskreno o šansama večitih u Evroligi

Foto: Starsport

Stefan Jović

Proslavljeni reprezentativac Srbije Stefan Jović govorio je o šansama svog bivšeg kluba Crvene zvezde u Evroligi ove sezone.

- Ovo što je Zvezda uradila u ovom prelaznom roku mi se dopalo najviše od svega iz razloga što je činjenično stanje, a tako je bilo i dok sam ja igrao tamo, da domaći igrači uglavnom donose prevagu. Znaju šta je derbi i šta će te sve snaći pre i posle tog meča. Video sam statistički da crveno-beli imaju najviše domaćih igrača u Evroligi što je po meni najbitnija stvar. Iskreno se nadam da će ove sezone doći toliko željeni iskorak s obzirom da sada ima igrača koji su više puta bili tu, igrača koji su dugo u inostranstvu, plus kvalitetni stranci koji su karakterno jako dobri i takmičarski nastrojeni. Pogotovo je važno što su uz Sferopulosa nastavili kontinuitet sistema i rada, istakao je Jović za "Mozzart sport", a na kratko se osvrnuo i na crno-bele:

Republika

Foto: Starsport/Tanjug

Trenerski magovi: Žoc i Sferopulos

- Komšiji Partizanu samo želim da budu zdravi pa neka bolji pobedi na terenu.

Govorio je i o najtežem izazovu u karijeri, što mu je zapravo bila prva sezona pod Radonjićem.

- Prva godina u Zvezdi, definitivno mi je sa Dejom bilo najzahtevnije. To je taj neki prelazak u sistem rada koji do tada nisam video. Količina treninga, plus Evroliga je nešto što mi je zadavalo mnogo muka za adaptaciju u prvih mesec dana. To pamtim kao nešto što je ostavilo dubok trag na mene. Ovde je nešto slično, ali za novi sistem je potrebno vreme. Ništa ne može preko noći. Nije to nimalo jednostavno - rekao je Jović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading