MAKLJAŽA U TURSKOJ: Duel Efesa i Fenerbahčea obeležio skandal pod košem (VIDEO)

Autor:

Sport

10.10.2024

21:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glavni akteri Elajdža Brajant i Tarik Biberović.

MAKLJAŽA U TURSKOJ: Duel Efesa i Fenerbahčea obeležio skandal pod košem (VIDEO)

Foto: printskrin

Derbi drugog kola Evrolige između Efesa i Fenerbahčea, koji je pripao gostima sa 83:78, doneo je više uzbuđenja nego što su navijači očekivali. Meč u Turskoj bio je obeležen velikim rivalstvom, a vrhunac sukoba desio se pri kraju treće deonice kada su se sukobili Elajdža Brajant i Tarik Biberović ispod koša.

Sve se odigralo nakon prodora Tarika Biberovića, koji je poentirao uz kontakt sa Elajdžom Brajantom. Obojica košarkaša ostala su na parketu, a pokušaj Biberovića da ustane zaustavio je Brajant. Sukob je eskalirao u tuču, nakon koje su obojica igrača izbačena sa terena.

 

 


Sukob između Brajanta i Biberovića predstavlja nešto što retko viđamo čak i u ovako napetoj košarkaškoj atmosferi, a sigurno će biti tema razgovora u narednom periodu. Očekuje se da će disciplinska komisija Evrolige pokrenuti istragu povodom ovog incidenta i doneti odgovarajuće odluke.

Efes i Fenerbahče su već godinama rivali na košarkaškoj sceni, a ovo rivalstvo se odražava i na terenu. Međutim, ovoga puta tenzije su kulminirale tučom ispod koša, što je izazvalo veliku pažnju kako publike tako i sportskih medija.

Nakon ovog neobičnog događaja, javnost je burno reagovala, a mnogi su izrazili šok i nezadovoljstvo zbog tuče na terenu. Mnogi su istakli da ovakvo ponašanje nije primereno sportu i da se takvi incidenti ne smeju tolerisati. Takođe, postavljaju se pitanja o odgovornosti klubova i lige za ovakve situacije i kako će se one rešiti u budućnosti.

Tuča između Brajanta i Biberovića definitivno će ostati upamćena kao jedan od najkontroverznijih momenata u Evroligi ove sezone. Nadamo se da će ovaj incident poslužiti kao podsticaj za preduzimanje konkretnih koraka ka promociji fer pleja i sportskog ponašanja na terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading