NEMA KRAJA DOBRIM VESTIMA ZA ZVEZDAŠE: Ono što Partizan nije sinoć uspeo, mogli bi crveno-beli

Autor:

Sport

11.10.2024

17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biće pakleno u Madridu

NEMA KRAJA DOBRIM VESTIMA ZA ZVEZDAŠE: Ono što Partizan nije sinoć uspeo, mogli bi crveno-beli

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde su savladali Baskoniju preksinoć i zaseli na čelo tabele Evrolige na kratko, te tako prvi put ikada sezonu otvorili sa dve pobede u elitnom takmičenju. "Lete" delije, opet je "u modi" TOP 8, F4, pa i pehar... Ali, realnost je da je odigrano samo dva kola od ukupno 34 i da je maj mesec kilometrima daleko. Da bi se dotle došlo, prvo je potrebno pregurati ovaj oktobar koji će biti sve, samo ne lak.

Republika

Foto: Starsport

Nedović protiv Baskonije

I na njegovom kraju će već nešto konkretnije moći da se priča o krajnjim dometima Sferopulosovog tima, pošto će Zvezda do Svetog Luke biti stavljena na ogromne muke, kako u Evroligi, tako i na Jadranu.

Uplašili su se zvezdaši da će Sferopulos imati još teži posao jer bi mogao da ostane bez Nemanje Nedovića, ali, prema navodima "Meridian sporta", bek crveno-belih koji je uhvatio sjajan "zalet" od početka sezone, biće na raspolaganju Grku za predstojeće duplo kolo Evrolige. Upitan je za sutrašnji duel sa Igokeom, ali bi trebalo da ga posle toga ponovo gledamo zdravog.

Republika

Foto: Starsport

Andreas Feliz protiv Partizana

Ono što je još potencijalno dobro po crveno-bele, jeste da će Real Madrid, sa kojim ukrštaju koplja 24. oktobra, gotovo sigurno biti bez Andreasa Feliza koji se ozbiljnije povredio sinoć protiv Partizana.

U jednom trenutku, Feliz je krenuo da se vraća u odbranu šepajući, a kasnije je seo na parket. Uz pomoć saigrača, napustio je teren, a dan nakon meča klub je objavio da je Feliz povredio stopalo, pri čemu je došlo do pucanja plantarne fascije. Ova povreda predstavlja lošu vest za već "tanak" roster Reala, a za sada se ne precizira koliko dugo će Feliz biti van terena, ali se pretpostavlja da će odsustvovati barem nekoliko nedelja, što znači da izvesno propušta duel sa Zvezdom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading