NEĆE ZVEZDI BITI LAKO SA IGOKEOM: Kreće serija paklenih mečeva

Autor:

Sport

11.10.2024

19:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sferopulos i Lazić pozivaju navijače da prepoznaju trenutak

NEĆE ZVEZDI BITI LAKO SA IGOKEOM: Kreće serija paklenih mečeva

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde uspeli su da se izdignu i pokažu karakter posle šokantnog poraza u Splitu savladavši Baskoniju na evroligaškoj premijeri u Areni. Dok u elitnom takmičenju za sada sve ide kao podmazano, na startu regionalnog takmičenja tim sa Malog Kalemegdana ima više nego skromnih 1-2 u prva tri kola.

Zbog toga ekipa više nema prava na kiks, pa je veoma bitno pobediti Igokeu sutra. Duel sa klubom iz Laktaša (12. oktobar, 18:45h) označiće početak paklene serije za sastav Sferopulosa koji ističe da očekuje samo da mu svi igrači budu psihički potpuno spremni.

- Izuzetno važna utakmica za nas, i to protiv tima koji zaista igra dobro. Uz sve to, ukoliko im to dopustite, i ne pristupite i ne odigrate utakmicu na pravi način, u stanju su da vam nanesu ozbiljnu štetu i ugroze vas. Očekujem od mojih igrača da svi do jednog budu psihički potpuno spremni za ovu utakmicu, rekao je Sferopulos.

Republika

Foto: Starsport

Sferopulos i Lazić

Zna vrlo dobro i iskusni kapiten Branko Lazić koliko je sutrašnja utakmica važna.

- Važna utakmica za nas, sa Igokeom nikad nisu bile lake utakmice u ABA ligi, ova koja sledi ima i dodatnu važnost jer želimo da igramo bolje u regionalnom šampionatu. Igokea je tim koji igra dobro na startu sezone, doduše vezali su dva poraza u dva takmičenja, međutim, poznajemo i ekipu i trenera. Sve to garantuje da nas čeka težak meč, kako zbog kvaliteta protivnika, tako i zbog važnosti meča jer želimo pobedu. Da bismo do nje došli pristup mora da bude apsolutno isti kao na utakmici sa Baskonijom. Pozivam naše navijače da dođu u subotu uveče u Arenu i pruže nam podršku, istakao je Lazić za sajt Zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading