JOKIĆ KAO DŽORDAN, LEBRON I DURENT: Na ovo su sve mlade nade košarke čekale

Autor:

Sport

11.10.2024

21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Džoker 1" je u modi!

JOKIĆ KAO DŽORDAN, LEBRON I DURENT: Na ovo su sve mlade nade košarke čekale

Foto: www.profimedia.rs

Nakon što se u Abu Dabiju spremio za početak nove sezone u NBA ligi, Nikola Jokić je dobio lepu vest iz Kine - imaće svoju prvu personalizovanu patiku u saradnji sa brendom 361. Iako je dugo nosio modele kompanije "Najki", srpski košarkaš nikada nije imao svoju ličnu liniju obuće, pa će ovo za njega biti značajan momenat u karijeri, posebno uzimajući u obzir da se do takvog ostvarenja teško dolazi.

Nova patika će nositi naziv "Džoker 1", a biće dostupna i u verziji "Džoker 1 GT". Još uvek nije poznato kako će tačno izgledati finalni proizvod, ali ovo je svakako veliko priznanje za Jokića, koji se time pridružio velikim košarkaškim imenima poput Majkla Džordana, Lebrona Džejmsa, Kevina Durenta, Stefa Karija, Luke Dončića, Devina Bukera i Janisa Antetokounmpa.

Republika

Foto: KSS

Nikola Jokić

Dobijanje personalizovane linije obuće stavilo je Nikolu Jokića u društvo samog krema koji je igrao na parketima terena u NBA ligi. Ovo je još jedan dokaz priznanja Jokićevog talenta i uticaja u svetu košarke koji traje već godinama, te potvrda da je postao neizostavan deo globalne košarkaške elite.

Ova vest će posebno obradovati mlade nade košarke koje se trenutno još uigravaju u "kavezima" pored zgrade, pošto će do sada imati priliku da driblaju lopte i u patikama svog idola. Videćemo hoće li ih i on koristiti na parketu, ali i da li će ih žena Natalija ukrasiti prstenom po treći put.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading