ZVEZDA NA VRHU EVROLIGE POSLE DVA KOLA: Jedan tim "prešišao" Partizan na dnu

Autor:

Sport

11.10.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli i još tri ekipe ne znaju za poraz

ZVEZDA NA VRHU EVROLIGE POSLE DVA KOLA: Jedan tim "prešišao" Partizan na dnu

Foto: Starsport

Kompletirano je i drugo kolo Evrolige, a poredak na vrhu tabele se posle večerašnjih mečeva nije menjao. Jedini neporaženi timovi ostali su Panatinaikos, Monako, Fenerbahče i Crvena zvezda, pošto su tri ekipe večeras stigle do prvih trijumfa.

Olimpijakos je uz neočekivano mnogo muka, s obzirom na to kako je tekao meč, savladao Žalgiris, Barselona je ubedljivo slavila protiv Albe, a Milan se takođe mučio, ali naneo drugi poraz Parizu. To znači da posle druge runde čak 10 ekipa ima polovičan učinak, a to su, redom raspoređeni po tabeli: Barselona, Anadolu Efes, Makabi, Žalgiris, Real Madrid, Baskonija, Asvel, Olimpijakos, Bajern Minhen i Armani.

Standings provided by Sofascore

Partizan više nije na poslednjem mestu pošto je Alba doživela i drugi ubedljiv poraz i "prestigla" ga na dnu, a učinak od nula pobeda imaju još Virtus iz Bolonje i Pariz. Dok grobari iščekuju da stigne lakši raspored i serija mečeva na domaćem terenu, uz "gostovanje" Makabiju, te da se situacija okrene u njihovu korist, Zvezda gleda sa vrha pre nego što počne "pakleni" period.

Crveno-beli nakon najboljeg starta ikada u Evroligi dele prvu poziciju sa Fenerom, Monakom i Panatinaikosom, ali će u narednih 20 dana odmeriti snage i sa istanbulskim timom (već u utorak), kao i sa "zelenima" (1. novembra), pa će neko morati da izgubi. Sa druge strane, crno-beli bi mogli da iznenade "kneževe" koje dočekuju pretposlednjeg dana oktobra. Tek je početak, očekuje nas još mnogo uzbuđenja...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading