JADRAN LEČI EVROLIGAŠKE RANE: Pobeda je imperativ - evo gde možete pratiti Partizanovo gostovanje u Podgorici!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

12.10.2024

06:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španska odiseja je neslavno prošla.

JADRAN LEČI EVROLIGAŠKE RANE: Pobeda je imperativ - evo gde možete pratiti Partizanovo gostovanje u Podgorici!

Foto: KK Partizan

Košarkaši Partizana su nakon poraza od Reala u Madridu (86:93), okrenuli svoju pažnju ka narednom meču u okviru AdmiralBet ABA lige, gde će se suočiti sa ekipom Studentskog Centra. Iako su crno-beli ostvarili tri pobede u prva tri kola AdmiralBet ABA lige, trener Željko Obradović ističe da je predstojeći raspored gust i da je neophodno pažljivo rasporediti minutažu igrača kako bi se izbegle povrede i umor.

Trener Partizana naglašava da je prioritet osigurati da igrači budu odmorni i spremni za naredne izazove. Posebno se ističu igrači poput Vanje Marinkovića i Tajrika Džonsa, koji su imali problema tokom utakmice protiv Reala. Obradović ističe da će odluka o sastavu tima protiv Studentskog Centra zavisiti od zdravstvenog stanja igrača nakon napornog meča u Evroligi.

Utakmica između Partizana i Studentskog Centra zakazana je za 16 časova, a ljubitelji košarke moći će da je prate u direktnom prenosu na kanalu TV Areni Sport 1 Premium. Partizan će pokušati da zadrži svoj pobednički niz u AdmiralBet ABA ligi, dok će Studentski Centar želeti da prekine taj niz i ostvari važnu pobedu pred svojim navijačima.

 

 

Kao što je najavljeno, Partizan će imati težak raspored gostovanja u narednom periodu, pa će biti zanimljivo videti kako će se ekipa nositi sa takvim izazovima. S obzirom na dosadašnje rezultate i trenutnu formu, očekuje se da će duel sa Studentskim Centrom biti još jedna uzbudljiva košarkaška predstava.

Da podsetimo, na startu ovosezonskog takmičenja u regionalnoj košarkaškoj ligi, vicešampion Jadrana je slavio u duelima protiv čačanskog Borca (96:66), subotičkog Spartaka (89:80) i zagrebačke Cibone (113:78) i u ovom momentu sa stoprocentnim učinkom drže čelnu poziciju na tabeli zajdno sa ekipama podgoričke Budućnosti i Mege koj su takođe na stoprocentnom učinku.

Sa druge strane crno-beli nisu najbolje startovali u evroligaškom karavanu gde su nakon startnog poraza od Baskonije (82:88), doživeli i već pomenuti neuspeh u "VIZINK centru" u Madridu.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading