PEŠIĆ JE SIGURNO UMEŠAO PRSTE: Bajern ovim potezom oduševio navijače Partizana!

Autor:

Sport

15.10.2024

17:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Bavarci" poslalu poruku crno-belima na srpskom!

PEŠIĆ JE SIGURNO UMEŠAO PRSTE: Bajern ovim potezom oduševio navijače Partizana!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana večeras od 20.45 igraju meč trećeg kola Evrolige protiv Bajerna iz Minhena u Beogradskoj areni.  Atmosfera se očekuje da bude sjajna, s obzirom na to da su karte rasprodate i da će se dva tima suočiti pred punim tribinama, a sigurno je da će "grobari" napraviti spektakl koji će ostati urezan svima i biti svojim igračima veliki vetar u leđa u veoma važnom susretu.

Interesantan momenat je i to što se administrator "Tviter" stranice Bajerna obratio navijačima svog kluba na srpskom jeziku, izražavajući uzbuđenje zbog večerašnjeg susreta. Ovo neobično obraćanje pokazuje koliko je utakmica između Partizana i Bajerna značajna, ali i koliko su strasti među navijačima veoma visoke. A sigurno je da udela u ovom potezu ima i bivši selektor Srbije, Svetislav Pešić, kao i njegov sin Marko, koji je sportski direktor nemačkog giganta.

– Hej, navijači Partizana, ovde administrator Bajerna za večeras. Samo sam hteo da se javim iz prelepog Beograda, baš sam uzbuđen za večeras! Šta mislite, koji će biti konačan rezultat? – napisali su iz Bajerna na srpskom jeziku.

Uz sve ovo, očekuje se da će večerašnji meč biti pun uzbuđenja i da će obe ekipe dati sve od sebe kako bi ostvarile pobedu. S obzirom na rasprodate karte i atmosferu koja se očekuje, jasno je da će veče u Beogradskoj Areni biti nezaboravno za sve ljubitelje košarke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading