ČOVIĆ NA PROMOCIJI MLADIH KOŠARKAŠA: "Radićemo i na tome da vratimo košarku u sve osnovne škole u Srbiji" (FOTO+VIDEO)

Autor:

Sport

24.10.2024

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlađe kategorije i način da se talentovani igrači zadrže u Srbiji su fokus rada novog rukovodstva KSS.

ČOVIĆ NA PROMOCIJI MLADIH KOŠARKAŠA: "Radićemo i na tome da vratimo košarku u sve osnovne škole u Srbiji" (FOTO+VIDEO)

Foto: Republika.rs

Prioritet Košarkaškog saveza Srbije (KSS) u narednom periodu biće rad sa mlađim kategorijama, izjavio je danas predsednik KSS Nebojša Čović na promociji muške Juniorske lige Srbije i ženske i muške Kadetske lige Srbije, koja je održana u Beogradskoj areni.

Republika

Foto: Republika.rs

Nebojša Čović na promociji

 

- Veliki prioritet KSS u narednom periodu biće rad sa mlađim selekcijama u obe konkurencije. Veoma je važno da svi mladi košarkaši shvate da su svi naši veliki igrači i reprezentativci ponikli iz ovakvih liga i turnira. Ima prostora i da u kupove Srbije uvedemo takmičenja u mlađim kategorijama - rekao je Čović obraćajući se mladim košarkašima i medijima u Beogradskoj areni, pa dodao:

- Radićemo i na tome da vratimo košarku u sve osnovne škole u Srbiji. Sledeće godine Beograd je domaćin Evropskog juniorskog prvenstva i verujem da će neki od vas biti deo te reprezentacije.

 

 

Nakon Čovića, obratio se i Nenad Krstić sa jakim rečima za naše omladince.

- Nadam se jednog dana, da će neko od vas, možda baš u ovoj Areni zaigrati za nacionalni tim seniorsku reprezentaciju Srbije - dodao je Krstić.

Kasnije su se mladim košarkašima i košarkašicama delili pokloni.

Jedno je jasno, pred srpskim košarkaškim rukovodstvom je ozbiljan rad, ali i nada da će sve planirano biti i ostvareno, pošto u Sazonovoj sede ljudi od integriteta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading