OGLASIO SE NILIKINA POSLE "ER-BOLA" ZA POBEDU: Evo čija podrška mu najviše znači

Autor:

Sport

24.10.2024

18:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vežbao je isti šut u Areni do dugo u noć

OGLASIO SE NILIKINA POSLE "ER-BOLA" ZA POBEDU: Evo čija podrška mu najviše znači

Foto: Starsport

Ukrao je loptu! Nilikinaaa! Neeee! - već su čuvene reči komentatora Vlahovića zbog kojih su danas usijane društvene mreže i koje će se sigurno dugo pamtiti. Kod grobara neće ostati u lepom sećanju, pošto su košarkaši Partizana poraženi od Virtusa sa 70:69 pred prepunom Arenom. I to ne bi toliko bolelo - da Italijani nisu došli kao ubedljivo poslednjeplasirani na tabeli i posle dve pobede nad crno-belima u prošloj sezoni.

Preludu utakmicu smo gledali sinoć - od sjaja do očaja, pa opet ispočetka na obe strane. Iako je domaćin vodio kroz gotovo čitav deo meča, ponovio se dobro poznati scenario koji smo gledali protiv Virtusa oba puta prošle sezone i još mnogo puta protiv ostalih protivnika. Iako je odigrao sjajno prvo poluvreme, ne bi Partizan bio Partizan da u drugom poluvremenu ne posrne. Domaćin je bio bez koša celih pet i po minuta u poslednjoj deonici, ali kada je Lundberg konačno pogodio trojku, činilo se kao da je to prelomni momenat i da će rezultat otići na stranu srpske ekipe. Međutim, Vil Klajburn se pobrinuo da tako ne bude.

Virtus je zahvaljujući njemu imao vođstvo i loptu u posedu na pet sekundi do kraja. Međutim, užasno su izveli loptu koju je ukrao Frenk Nilikina. I dugo će se postavljati pitanje zašto nije pošao otvorenim putem do koša, već odmah digao za tri i ispalio "er-bol". Zamislite da na tu euforiju promašite ceo koš - sigurno mu nije lako palo. Tome u prilog govori i činjenica da je posle utakmice ostao u Areni da šutira sa istog mesta sa kog je promašio na kraju meča.

Kada se glava ohladila, svi su pružili podršku Partizanovom igraču, među kojima je bio i njegov saigrač iz reprezentacije Matijas Lesor. 

- Glavu gore, prinče. Previše si se trudio da dozvoliš da te uzdrma jedan udarac -napisao je Matijas na društvenim mrežama, a potom se oglasio i Nilikina, te ostavio emodži ukrštenih prstiju kao odgovor Lesoru. Frenk je jedino centru Panatinaikosa odgovorio i to emodžijem koji simbolizuje potvrdu njegovih reči i poštovanje prema podršci koju je dobio od Fracnuza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading