I PARTIZAN IMA SVOG TEODOSIĆA: Crno-beli nek ne brinu za budućnost (VIDEO)

Autor:

Sport

27.10.2024

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dodavanje u stilu vrsnih plejmejkera

I PARTIZAN IMA SVOG TEODOSIĆA: Crno-beli nek ne brinu za budućnost (VIDEO)

Foto: Starsport

Mitar Bošnjaković

Košarkaši Partizana ostvarili su ubedljivu pobedu nad ekipom Krke rezultatom 96:63 u šestom kolu AdmiralBet ABA lige, pružajući publici nekoliko spektakularnih poteza tokom meča. Jedan od takvih momenata dogodio se u ranoj fazi poslednje četvrtine kada je Mitar Bošnjaković izveo impresivno dodavanje ka Mariju Nakiću koje je mnoge podsetilo na majstorstvo iskusnijih igrača poput Miloša Teodosića.



Mladi supertalenat koji je stigao iz Real Madrida je, nakon što je dobio pas od Koprivice, majstorski poveo loptu i bez gledanja napred poslao sjajan pas ka Nakiću. Ovo impresivno dodavanje, izvedeno preko jednog, pa čak i između dvojice igrača Krke, bilo je kao na tacni za lake poene crno-belih. Ovaj potez ne samo da je oduševio publiku, već je istakao Bošnjakovićevu kreativnost i veštinu, nagoveštavajući sjajnu budućnost za ovog mladog igrača.

Kao rezultat impresivnog dodavanja mladog plejmejkera, Nakić je završio meč kao najefikasniji igrač u ekipi Partizana sa 16 poena. Njegova efikasnost na terenu doprinela je ubedljivoj pobedi crno-belih.

Ovo je bila šesta pobeda Partizana iz isto toliko odigranih utakmica, čime su potvrdili svoju sjajnu formu na regionalnoj sceni u aktuelnoj sezoni. Sa druge strane, u Evroligi su doživeli neočekivan poraz od Virtusa, pa će sledeće nedelje protiv Monaka morati da se "vade".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading