Džikić udario na igrače!

Autor:

Sport

29.10.2018

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Budućnosti izgubili su od ekipe Cedevite i pored toga što su tokom meča imali i 18 poena prednosti. Posle susreta, trener "đetića" Aleksandar Džikić bio je više nego ljut.

RepublikaFoto: Starsport

- Pojedinci u našoj ekipi imaju takvu sebičnost da je to frapantno. Za Cedevitu su igrali isti igrači u prvom poluvremenu i u drugom poluvremenu. Način njihove igre bio je isti. Mislim da sam ja radio sve što sam mogao od tajm-auta do izmena i nijedan naš igrač nije u završnicu ušao s velikom minutažom - rekao je vidno iznervirani Džikić.

I dan posle utakmice, jasno je da će doći do promena. Prvi će klub napustiti Eron Kraft. A kao njegova naredne desitancija pominje se Limož. Na izlaznim vratima je i Earl Klark, a očekuje se da opremu tima iz Podgorice uskoro zaduži Brendon Pol, bivši igrač San Antonija. Ostaje da se vidi da li će to biti sve, ali i kakva je sudbina samog trenera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading