KOLAKOVIĆ ODUŠEVLJEN POBEDOM NAD KUBANCIMA! Selektor Srbije OVIM REČIMA spušta loptu!

Autor:

Sport

19.06.2024

21:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Orlovi" preokretom savladali najvećeg rivala u borbi za Olimpijske igre.

KOLAKOVIĆ ODUŠEVLJEN POBEDOM NAD KUBANCIMA! Selektor Srbije OVIM REČIMA spušta loptu!

Foto: Starsport

Igor Kolaković

Odbojkaška reprezentacija Srbije ostvarila je spektakularan preokret u Sloveniji, pobedivši Kubu rezultatom 3:2.

Ovom pobedom, naši odbojkaši su se jako približili plasmanu na Olimpijske igre, pružajući izvanrednu igru i pokazavši izuzetnu mentalnu snagu tokom čitavog meča.

Selektor Igor Kolaković nije krio zadovoljstvo nakon meča, ističući važnost pobede i zahvaljujući se svojim momcima na izuzetnoj borbenosti. 

"Vrlo važna pobeda. Momci su izvukli ovu utakmicu, zahvaljujem im se na tome, njima i saradnicima, jer su bili pribrani u momentima kada smo gubili 2:0. Ovo je samo deo posla, čekaju nas tri važna meča, dobro smo završili kako smo krenuli, došli smo do igre koja može da nas obraduje - rekao je selektor Kolaković i dodao:

Foto: FIVB

Kolaković sa reprezentativcima Srbije

- Prva sledeća utakmica je Turska, imamo dan pauze, što je dobro, posebno jer smo danas igrali pet setova. Možda i ključna utakmica na turniru - istakao je Igor Kolaković.

Iako je gubila 0:2 u setovima, Srbija je uspela da se digne kao Feniks iz pepela i naredna tri reši u svoju korist, što joj je donelo spektakularnu pobedu.

Luburić je bio najefikasniji u srpskom timu sa 21 poenom, Kujundžić je takođe dao ogroman doprinos sa sedam poena manje. Nedeljković i Ivović su upisali po devet, Podraščanin sedam (napad 7-4, tri bloka), Kovačević četiri (napad 13-3), a Jovović dva poena. Na drugoj strani Lopez je bio najbolji sa 21 poenom, pratio ga je Jant Erera sa 16.

Nakon trijumfa nad Kubom, Srbija se okreće narednom meču protiv Turske koji je zakazan za petak u 20.30 časova. Nakon toga, sledi duel sa Poljskom u subotu od 16.30 časova, dok će poslednji meč seniorska reprezentacija Srbije odigrati protiv domaćina, Slovenije, u nedelju, od 20.30 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Nenad Ranisavljevic Pariz

21.06.2024 16:07

Sto se tice utakmice reprezentacije Srbije protiv reprezentacije Cube nakon nepovoljnog rezultata po Orlove 0-2 po setovima u nastavku meca desio se neverovatan preokret do 3-2 i zabelezena je veoma bitna pobeda protiv jedne od najboljih svetskih odbojkaskih selekcija sveta i sasvim sigurno ucesnika Olimpijskih igara ove godine u Parizu (FRA) i nama je preostalo su nam jos tri utakmice do kraja zadnjeg kvalifikacionog turnira WNL'2024 u Ankari (TUR) i mislim licno da se reprezentacija Srbije najverovatnije sasvim sigurno moze kvalifikovati ove godine za Final Four WNL'2024u Lodju (POL) .