NA KORAK DO PARIZA: Srpski odbojkaši dobili bitnu utakmicu

Autor:

Sport

21.06.2024

22:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Malo im fali.

NA KORAK DO PARIZA: Srpski odbojkaši dobili bitnu utakmicu

Foto: eurovolley.cev.eu

Odbojkaška reprezentacija Srbije ostvarila je važnu pobedu nad selekcijom Turske rezultatom 3:1 (20:25, 25:19, 25:23, 25:21) u meču koji je imao ključan značaj za plasman na Olimpijske igre. Ovom pobedom, naš tim je zaradio 3,58 bodova na FIVB rang listi, što ih sada stavlja na ukupno 260,08 bodova, dok Kuba zaostaje sa 251,69 bodova. Pred nama su još mečevi sa Poljskom i Slovenijom, dok će Kubanci odmeriti snage sa Poljskom. S obzirom na dosadašnje rezultate, Srbija se nalazi u povoljnoj poziciji da obezbedi olimpijsku vizu.

Prvi set je doneo izvesnu dozu pritiska za srpski tim, ali su se odbojkaši uspeli da stabilizuju i preokrenu meč u svoju korist zahvaljujući odličnim servisima i koncentrisanoj igri. Ova pobeda predstavlja važan korak ka ostvarenju cilja plasmana na Olimpijske igre i svakako će podići moral timu pred naredne izazove.

Uoči susreta sa Poljskom i Slovenijom, očekuje se da će odbojkaši Srbije zadržati visok nivo koncentracije i igre kako bi obezbedili željeni plasman na Olimpijske igre. Sa druge strane, za Kubance je svaki naredni meč od izuzetnog značaja, te se može očekivati da pruže maksimum kako bi zadržali realne šanse za ostvarenje svog cilja.

Očekuje se da naredni mečevi donesu još uzbudljivih trenutaka i da će odbojkaši Srbije nastaviti da se bore hrabro i odlučno ka ostvarenju svojih ciljeva. Svi ljubitelji sporta sa nestrpljenjem iščekuju ishod ovih mečeva i nadaju se uspehu našeg tima na putu ka Olimpijskim igrama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading