UŽASNA VEST! Legendarni fudbaler preminuo od RAKA!

Autor:

Sport

22.06.2024

21:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužnu vest objavio njegov bivši klub.

UŽASNA VEST! Legendarni fudbaler preminuo od RAKA!

Foto: printscreen/Youtube

Daren Luis, bivši NFL igrač i ikona Teksasa, preminuo je u 55. godini od raka, saopštio je univerzitet.

Ovaj igrač Američkog fudbala je bio poznat po svojoj burnoj karijeri i životu ispunjenom izazovima.

Nakon što je proveo 27 godina u zatvoru zbog oružanih pljački, Luis je pušten na slobodu pre godinu dana. Ova činjenica ukazuje na njegovu tešku prošlost i izazove s kojima se suočavao tokom života.

Tokom karijere, Luis se suočavao s zavisnošću od kokaina i ličnim izazovima. Ovo je detalj koji baca svetlo na njegove vanterenske borbe i dodaje složenost njegovoj priči.

I pored svih izazova, Daren je ostavio neizbrisiv trag na terenu. Sa više od 5.000 jardi juriša u NCAA, ostavio je neizbrisiv pečat u svetu fudbala. Njegova impresivna dostignuća ostaju kao deo njegovog nasleđa.

Daren Luis je bio ikona Teksasa koja je kroz život prolazila kroz različite izazove, ali je ostavila dubok i neizbrisiv trag u svetu fudbala. Njegova smrt je tuga za sve ljubitelje sporta, ali će njegove partije u igračkoj karijeri zauvek ostati da žive.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading