IVANA GRLI TRI GODINE MLAĐEG: Španovićeva ima podršku novog muškarca u želji da ostvari svoje snove

Autor:

Sport

25.06.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna fotografija otkrila ko je čini srećnom.

IVANA GRLI TRI GODINE MLAĐEG: Španovićeva ima podršku novog muškarca u želji da ostvari svoje snove

Foto: instagram.com/dino_dodig

Ivana Španović (90), najbolja srpska atletičarka, prošla je proteklih meseci kroz veoma turbulentan period u životu. Lepa Zrenjaninka okončala je brak sa suprugom Markom Vuletom u trenutku kada je hvatala zalet pred pripreme za Olimpijske igre u Parizu na kojima će pokušati da ostvari svoj san i doskoči do zlata, ali je, čini se, to nije previše poremetilo na samoj stazi.

Ivana je nastavila ka svom cilj uz podršku sebi dragih ljudi, a glavni je svakako njen trener Goran Obradović. Međutim, sada je za njen osmeh zaslužan novi muškarac i to tri godine mlađi. Naime, u pitanju je atletičar Ivan Dodig (1993) on je na svom Instagramu objavio emotivnu poruku koja je posvećena  Španovićevoj i istakao njenu vedrinu i jednostavnost čak i u teškim trenucima.

- Ima ljudi, mada su retki, kojima ni bol ni misao ne unište vedrinu i jednostavnost. Čak ih učine boljim - napisao je Dino uz fotografiju na kojoj ga Ivana grli, a Ivana je odgovorila u komentarima:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dino Dodig (@dino_dodig)

 

- Volim te - napisala je Španovićeva uz emotikon.

Očigledno je on bodri tokom priprema za Olimpijske igre, a koliko joj je to važno svedoči i to što je odustala od Evropskog prvenstva kako bi se što bolje pripremila za predstojeće izazove koji je očekuju u Parizu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (4)

Loading
Zoka

25.06.2024 21:54

Do četrdesete ce valjda naci pravog.

Šomi

26.06.2024 19:10

Pa napisali su da ima 90....

Ljatif Zakodji

26.06.2024 21:14

Ova ista k'o Natasa Bekvalac.

Gegula

26.06.2024 22:36

Domaćica...prava!