UBIO SE SIN SLAVNOG BOKSERA: Legenda ne može da dođe sebi, a ne tako davno uveseljavao je Srbe

Autor:

Sport

25.06.2024

10:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamolio je navijače da poštuju njegovu privatnost.

UBIO SE SIN SLAVNOG BOKSERA: Legenda ne može da dođe sebi, a ne tako davno uveseljavao je Srbe

Foto: shutterstock

Legendarni bokser Roj Džons Džunior nedavno je objavio tužnu vest o smrti svog sina, DeAndrea. Na društvenim mrežama je saopštio da je DeAndre preminuo u subotu nakon što je oduzeo sebi život. Džons je izrazio zahvalnost što je imao priliku da provede poslednju noć DeAndreovog života sa njim i porodicom, istakavši važnost vremena provedenog sa najbližima.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Roj Džons Junior u Beogradu


U svojoj objavi, Džons, koji je nedavno bio u Srbiji i uveselajvao naše ljubitelje boksa, je istakao važnu poruku o vrednosti života i molio fanove da poštuju privatnost njegove porodice dok prolaze kroz ovaj težak gubitak. Ova tužna vest podseća nas na važnost pažnje i podrške koju treba pružati onima koji se suočavaju sa teškim vremenima. Njegove reči takođe ukazuju na to da je svestan da mnogi ljudi prolaze kroz teška vremena, te je pozvao na poštovanje života i podršku onima koji se bore sa svojim unutrašnjim demonima. Ovo je podsetnik da je podrška i razumevanje važno, a da je svaki život dragocen.

DeAndre je preminuo u uredno očuvanim okolnostima, ali njegova smrt ostavlja duboku tugu u srcima njegove porodice i prijatelja. Ostaje da se pamti po svom životu i da se pruži podrška onima koji su pogođeni ovom tragedijom.

Kroz ovu tužnu vest, Roj Džons Džunior nas podseća na važnost života, podrške i pažnje prema onima koji se bore sa unutrašnjim demonima. Ovaj težak gubitak takođe pokreće pitanja o mentalnom zdravlju i važnosti pružanja podrške onima koji se bore sa depresijom i drugim izazovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading