MALO KO IMA OVAKVE USLOVE ZA TRENIRANJE: Predsednik Vučić dao podršku i obećanje mladima posle izgradnje Nacionalnog trening centra

Autor:

Sport

25.06.2024

18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Radite, borite se i pobeđujte, za svoju zemlju, za svoju Srbiju"

MALO KO IMA OVAKVE USLOVE ZA TRENIRANJE: Predsednik Vučić dao podršku i obećanje mladima posle izgradnje Nacionalnog trening centra

Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obišao je novoizgrađeni Nacionalni trening centar – Multifunkcionalnu dvoranu u okviru Zavoda za sport i medicinu sporta Republike Srbije na Košutnjaku.

On je prilikom obilaska novoizgrađenog trening centra na Košutnjaku rekao i da se nada da će fudbalska reprezentacija napraviti čudo večeras, a na svom Instagram nalogu objavio je poruku podrške deci koja će u dvorani trenirati.

 

 

- Deco, mladi ljudi, malo ko u Evropi ima ovakve uslove za treniranje. Radite, borite se i pobeđujte, za svoju zemlju, za svoju Srbiju.


Kada nosite državnu zastavu i grb Srbije tada je svaki građanin uz vas svim srcem i svom snagom.

Nastavićemo da ulažemo i da za vas radimo najbolje što možemo. Nisu mala ulaganje u ovaj multifunkcuinalni trening centar. To je država preuzela na sebe kako biste vi ostvarivali najbolje rezultate, jer ste ponos svoje zemlje. Nastavićemo da ulažemo i verujem da ćemo do 2027. godine obradovati još mnogo vas.

Hvala vam na svemu što ste učinili za našu zemlju, a ja sam siguran da ćete donositi još bolje rezultate. Živela Srbija!

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučič obišao je danas novoizgrađeni Nacionalni trening centar – Multifunkcionalna dvorana u okviru Zavoda za sport i medicinu sporta Republike Srbije na Košutnjaku
- napisao je predsednik Srbije na svom Instagram nalogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading