MMA BORKINJA OTVORILA ONLIFANS, PA PROMENILA SPORT: Plavuša sad hoće da se šamara (VIDEO)

Autor:

Sport

29.06.2024

18:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nosila je titulu najlepše sportistkinje...

MMA BORKINJA OTVORILA ONLIFANS, PA PROMENILA SPORT: Plavuša sad hoće da se šamara (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Pejdž Vanzant, bivša UFC zvezda, ponovo je privukla pažnju medija, ali ovog puta u sportu koji mnogi ne prepoznaju - "pauer slepu", odnosno udaranju šamara. Uprkos skepticizmu koji okružuje ovaj neobičan sport, Vanzant se istakla kao šampionka, najavljujući novu fazu u svojoj karijeri.

Putovanje Pejdž ka zvezdama počelo je u svetu UFC, gde je postigla izuzetan uspeh u ringu, ali je takođe privukla pažnju svojom izuzetnom lepotom. Njene nagrade za "najlepšu MMA borkinju" i čak "najlepšu sportistkinju" dodatno su doprinele tome da sve više ljudi zna za nju.

Nastavljajući da privlači pažnju u svetu borilačkih veština, Vanzant je istražila nove teritorije prvo pridruživanjem Onlifans platformi, a onda i isprobavanjem boksa bez rukavica. 


U iznenađujućem obrtu događaja, Amerikanka je ostvarila jednoglasnu pobedu protiv Kristine Volmarans u svetu "pauer slepa", odnosno udaranju šamara. Pobeda u ovom rastućem sportu, nedavno akviziranom od strane UFC, izazvala je radoznalost o njenim budućim nastojanjima u ovoj areni. Sa hrabrom izjavom "Ja sam gangster", Vanzant je nagovestila nastavak udaranja šamara.

Pojava "pauer slepa" na velikoj sceni izazvala je talas kontroverzi unutar zajednice borilačkih veština. Mnogi UFC borci su ga odbacili kao "najgluplji sport ikada," ističući percepiranu apsurdnost dopuštanja udaranja u glavu bez odbrane. Dok sport trenutno uživa značajnu popularnost, pretežno u Sjedinjenim Američkim Državama, takođe je suočen sa pozivima za zabranu iz bezbedonosnih briga.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading