POKUŠAO DA IZNUDI NOVAC OD PORODICE ŠUMAHER, PA ZAŽALIO: Evo kako je prošao sredovečni DOMAR

Autor:

Sport

05.07.2024

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatno kakvu je ideju imao Nemac.

POKUŠAO DA IZNUDI NOVAC OD PORODICE ŠUMAHER, PA ZAŽALIO: Evo kako je prošao sredovečni DOMAR

Foto: Tanjug/AP

Mihael i Korina Šumaher

 

Nemačka policija uhapsila trećeg muškarca zbog pokušaja iznude novca od porodice Šumaher! Organi reda su uhapsili je 52-godišnjeg muškarca osumnjičenog za pokušaj iznude novca od porodice bivšeg šampiona Formule 1 Mihaela Šumahera. Ovo hapšenje dolazi nakon što su dve druge osobe prethodno uhapšene za isti zločin.

Hapšenje trećeg osumnjičenog pokazuje odlučnost nemačkih vlasti u suočavanju sa ovakvim kriminalnim aktivnostima i obezbeđivanju bezbednosti javnih ličnosti i njihovih porodica. Najnoviji osumnjičeni, za koga se navodi da je bio mozak iza pokušaja iznude, uhapšen je u Vilfratu, blizu nemačkog grada Vupertala.

Otkriveno je da je muškarac radio kao domar za porodicu Šumaher i iskoristio svoj položaj da prikupi dokaze u svrhu iznude. Trio muškaraca je zapretio porodici Šumaher objavom privatnih porodičnih fotografija koje bi mogle ugroziti njihovu privatnost ako izađu u javnost. Ove slike obuhvataju privatni život porodice Šumaher i njihovu okolinu. Osobe su zahtevale milione evra u zamenu za neobjavljivanje spornih fotografija na internetu. Njihov pokušaj korišćenja privatnih fotografija kao poluge u njihovoj šemi iznude ukazuje na to koliko su bili spremni da idu kako bi ostvarili svoje finansijske ciljeve.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nemačka policija

Ovaj incident nije prvi put da je porodica Šumaher bila meta na ovaj način. Pre sedam godina, nemačka policija uhapsila je 25-godišnjaka koji je pokušao da iznudi movac od Mihaelove supruge Korine Šumaher. Ovi ponovljeni pokušaji iznude protiv iste porodice ističu izazove i pritiske s kojima se suočavaju javne ličnosti, čak i u njihovim privatnim životima.



Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading