SJAJNE VESTI ZA SRBIJU! Imamo još DVA PREDSTAVNIKA koja će nas predstavljati na OI u Parizu!

Autor:

Sport

07.07.2024

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Raste broj članova srpskog tima.

SJAJNE VESTI ZA SRBIJU! Imamo još DVA PREDSTAVNIKA koja će nas predstavljati na OI u Parizu!

Foto: ST/V. LUKIĆ

Posle završene preraspodele kvota, Elzan Bibić i Armin Sinančević postali su novi predstavnici Srbije na Olimpijskim igrama u Parizu.

Sinančević će svoju zemlju predstavljati u bacanju kugle, dok će se Bibić takmičiti u trci na 5.000 metara. Ovo je značajan uspeh za ova dva sportiste i za sportsku scenu Srbije u celini.

Nakon preraspodele kvota, broj takmičara iz Srbije porastao je na 112. Pored Elzana Bibića i Armina Sinančevića, od predstavnica "kraljice sportova" među predstavnicima Srbije na Olimpijadi su i Angelina Topić, Milica Gardašević u disciplini skok uvis, Ivana Španović u disciplini skok udalj, kao i Adriana Vilagoš koja će se takmičiti u bacanju koplja. Ovo je izuzetno dostignuće za srpsku atletiku i pokazatelj kvaliteta i talenta koji postoje u ovoj grani sporta.

 

 

Elzan Bibić, atletičar iz Novog Pazara, ima priliku da ostvari svoje olimpijske snove u trci na 5.000 metara. Njegova predanost, upornost i trud doveli su ga do ovog velikog takmičenja. Ovo je šansa da pokaže svoj talenat i sposobnosti pred globalnom publikom, a njegov put do Olimpijskih igara inspiracija je mnogima u sportskom svetu.

Armin će biti još jedan predstavnik Srbije u bacanju kugle na Olimpijskim igrama. Iskustvo sa velikih takmičenja i Sinančevićeva veština donose dodatnu snagu srpskom timu, a ovo takmičenje pruža mu priliku da pokaže svoje umeće i ostvari zapažen rezultat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading