OVO JE SRBIN KOJI SE UDAVIO U AMERICI: Imao je svetlu budućnost u svom sportu...

Autor:

Sport

08.08.2024

19:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaista ogromna tragedija

OVO JE SRBIN KOJI SE UDAVIO U AMERICI: Imao je svetlu budućnost u svom sportu...

Foto: PRintskrin/Instagram/lazadjukic

Preminuli Lazar Đukić

Užasne vesti stigle su iz Amerike. Srpski sportista Lazar Đukić koji se takmičio u krosfitu poginuo je u ovog četvrtka tokom takmičenja "Crossfit Games", izvestili su tamošnji mediji.

Prema navodima koji su se pojavili na društvenim mrežama, Lazar je izgubio vazduh neposredno pre cilja tokom završnog plivačkog segmenta u jezeru i nije uspeo da ispliva na kopno.

Tragedija se dogodila u Fort Vortu u Teksasu i prema izveštaju tamošnje spasilačke službe, oni su izašli na teren i tragaju za telom nesrećnog Srbina. Tragedija je još veća kada se tome doda činjenica da je momak imao i te kako svetlu budućnost u svom sportu.

Đukić je konstantno bio jedan od najboljih takmičara u Evropi i više puta je predstavljao Srbiju na Krosfit igrama.

Rođen u Srbiji i spadao je među vrhunske krosfit takmičare iz regiona. Više puta se takmičio na Krosfit igrama, gde se konstantno plasirao u sam vrh.


Njegov najbolji rezultat je bio 2022. godine, gde je zauzeo deveto mesto u ukupnom poretku, što je bio značajan uspeh s obzirom na konkurenciju.

Đukić je poslednji put viđen na lajv strimu na oko 100 metara od cilja, tokom plivačke deonice u jezeru. Svedoci su izjavili da se činilo da se mučio, te da je u jednom momentu potonuo i da nije isplivao. Potraga je i dalje u toku i svi su izuzetno zabrinuti. Društvene mreže su preplavile poruke podrške za Srbina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Komšija

13.08.2024 15:33

Velika tragedija je pogodila njegovu divnu porodicu, pretužni smo svi koji ih poznajemo. Izgubili smo biće za divljenje, za ponos. Ne postoje reci kojima bih utesio roditelje, brata, porodicu. Neka mu je večna slava!