VUČIĆ ISPRATIO NAŠE PARAOLIMPIJCE U PARIZ! Državna zastava svečano uručena našim sportistima (VIDEO)

Autor:

Sport

19.08.2024

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Svaka medalja koju donesete je medalja cele Srbije"

VUČIĆ ISPRATIO NAŠE PARAOLIMPIJCE U PARIZ! Državna zastava svečano uručena našim sportistima (VIDEO)

Foto: printscreen/Tanjug

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primiće danas sportiste i članove Paraolimpijskog tima Srbije i svečano im uručiti državnu zastavu koju će nositi na Paraolimpijskim igrama u Parizu, saopštila je služba za saradnju sa medijima predsednika Republike.

 

 

Predsednik Vučić će sportiste i članove Paraolimpijskog tima Srbije primiti danas u 10 časova, u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike.

Predsednik Vučić sumirao je sinoć proteklu nedelju i izdvojio najznačajnije događaje.

Nakon uspešnih Olimpijskih igara, na red su došle i Paraolimpijske, gde tim Srbije ima priliku da nadmaši broj medalja sa prethodnih takmičenja - najuspšenija je naša ekipa bila u Brazilu, kada su osvojili tri zlatne, dve srebrne i jednu bronzanu medalju.

Paraolimpijske igre kreću 28. avgusta i trajaće do 8. septembra.

Republika

Foto: printscreen/Tanjug

 

 

- Dragi naši paraolimpijci, hvala vam na vašem trudu i radu, ljubavi prema otadžbini, ovde smo da vam poželimo sreću, da vam kažemo koliko ste nam važni - rekao je predsednik dodavši: Verujemo u vas!

- Svaka medalja koju donesete je medalja cele Srbije - kazao je predsednik koji je naglasio da su nagrade iste kao i za olimpijce što znači zlato 200.000 evra.

Obraćanje predsednika Paraolimpijskom timu

Dragi naši paraolimpijci, hvala vam na vašem radu, trudu, vašoj ljubavi prema otadžbini, posvećenosti i svemu onome što pružate našoj zemlji. Danas je dan ispunjen ponosom i emocijama. Okupili smo se ovde da ispratimo naše heroje koji će predstavljati Srbiju na Paraolimpijskim igrama u Parizu. Ovde smo da vam pokažemo koliko vas cenimo, koliko ste važni za našu zemlju, koliko vas podržavamo i koliko ćemo da budemo uz vas. Vaša odlučnost je inspiracija za svakog od nas. Na svim prethodnim igrama vi ste pokazali svetu šta znači istrajnost, požrtvovanost i rodoljublje. Verujem u vas i znamo da ćete se svim srcem boriti za svoju zemlju.

 

 

- Želimo vam svaki uspeh u Parizu, da se vratite s medaljama i uspesima koje ste za sebe zamislili, rekao je predsednik koji im je poželeo sreću i poručio da verujemo u njih i da će cela Srbija biti uz njih i navijati za njih.

U ime Paraolimpijskog tima predsedniku, reprezentativcima, zvanicama i građanima čitave Srbije obratio se Željko Dimitrijević koji je predsedniku u ime tima uručio i poklon.

Tom prilikom, predsednik Vučić svečano će im uručiti državnu zastavu, koju će nositi na Paraolimpijskim igrama u Parizu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (34)

Loading
milica

19.08.2024 09:41

Srecno svim ucesnicima!

Nešo N

19.08.2024 09:41

Srećno našim paraplimpijcima da postignu što bolje rezultate.

Darko

19.08.2024 09:42

Naši paraolimpijci su naš ponos baš kao i naši sportisti.

Ana

19.08.2024 09:43

Puno uspeha.