KOGA LI SU GREBALE NAKON OSVAJANJA MEDALJA? Američke sportistkinje raspametile publiku - ovakve nokte sigurno niste videli! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

19.08.2024

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za dužinu noktiju su bile bolje od svojih protivnica.

KOGA LI SU GREBALE NAKON OSVAJANJA MEDALJA? Američke sportistkinje raspametile publiku - ovakve nokte sigurno niste videli! (FOTO GALERIJA)

Foto: Tanjug/AP

Letnje Olimpijske igre u Parizu zvanično su zatvorene pre nešto više od nedelju dana, ali se utisci sa najveće smotre svetskog sporta i dalje sumiraju.

Srbija je na konačnoj listi zemalja osvajača olimpijskih odličja zauzela 27. poziciju sa ukupno pet osvojenih medalja. Naši sportisti su se u zemlju vratili sa tri zlatne i po jednom srebrnom i bronzanom medaljom.

Strelci Zorana Arunović, Damir Mikec, teniser Novak Đoković, kao i vaterpolo reprezentacija Srbije u otadžbinu su doneli najsjajnija odličja, taekvondistkinja Aleksandra Perišić se okitila srebrom, dok je košarkaška reprezentacija Srbije stigla do bronzanog odličja koje ima zlatan sjaj.

Sve što svetski sport može da pruži u ovom momentu, punih 16 dana se takmičilo u francuskoj prestonici. U istoriji Olimpijskih igara će ostati upisani svi osvajači odličja, a pored sjajnih ostvarenja u sportovima u kojima se takmiče, dve Amerikanke su svakako skrenule pažnju na sebe i to ne samo po rezultatima u Parizu.

Naime, reprezentativke Sjedinjenih Američkih Država u atletici Šakira Ričardson i gimnastici Džordan Čajls pored osvojenih olimpisjkih medalja oduševili su sportsku javnost širom planete i dugim, predugim noktima.

Dvadesetčetvorogodišnja atletičarka Šakira Ričardson se na XXXIII Letnjim Olimpisjkim igrama u Parizu okitila za dva olimpisjka odličja. Sa američkom štafetom u disciplini 4x100 metara stigla je do zlatne medalje, dok je u trci na 100 metara osvojila srebrno odličje, ali je svakako na sebe skrenula pažnju svojim izgledom, tj. noktima koji su svima ostali u sećanju, a jedino je jasno da nikoga nije ostavila ravnodušnim.

 

Gimnastičarka Džordan Čajls se takođe iz francuske prestonice vratila sa dva odličja. Ova dvadesettrogodišnja devojka je u timskoj konkurenciji stigla do najsjajnijeg odličja, dok je u vežni na parteru stigla do bronzanog odličja. I pored činjenice da su njeno osvajanje bronzanog odličja pratile različite kontroverze, ova devojka je kao i reprezentativna koleginica iz atletskog sastava Sjedinjenih Američkih Država, na sebe skrenula pažnju predugim noktima koje joj nisu zasmetale da ostvari sjajne rezultate na svetskoj sportskoj smotri.

 

Olimpijske igre u Parizu su okončane. Pripreme za naredne koje će biti održane u Los Anđelesu za četiri godine već su otpočele, a ostaje veliko pitanje šta će one doneti, ne samo sa sportskog aspekta, već će biti zanimljivo kakve "ludosti" će sportisti na njima prezentovati svetskoj javnosti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading