RIKARDO SAMOUVEREN DA OSTAJE U FORMULI 1: Spekuliše se da će ga zameniti Loson, REŽIJA daje znakove (VIDEO)

Autor:

Sport

23.08.2024

19:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veruje da će se naći mesto za njega.

RIKARDO SAMOUVEREN DA OSTAJE U FORMULI 1: Spekuliše se da će ga zameniti Loson, REŽIJA daje znakove (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Danijel Rikardo

Vozač ekipe RB, Danijel Rikardo, izneo je da je razmatrao mogućnost da zameni Serhija Pereza u Red Bulu do kraja ove sezone u Formuli 1. Ova mogućnost je bila u fokusu uprkos Peresovom nedavnom produženju ugovora na dve godine, ali i pritisku pod kojim je bio zbog loših rezultata tokom sezone.

Iako Rikardo još uvek nije dobio poziv da zameni Pereza, on je izjavio da nije odbacivao tu mogućnost i da se psihički pripremio za potencijalni prelazak u Red Bul.

- Znao sam da bi nešto moglo da se promeni, ali sam mislio: Radim ono što radim i ako me pozovu, pozvali su me -rekao je Rikardo, kako prenosi Skaj.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Danijel Rikardo

 

Savetnik Red Bul ekipe, Helmut Marko, najavio je da će mladi Lijam Loson sigurno dobiti mesto u jednom od Red Bulovih ili RB bolidima sledeće sezone. Ova najava znači da će ili Perez, Rikardo ili Cunoda ostati bez mesta u ekipi u 2025. godini.

Rikardo, koji trenutno nema ugovor za sledeću sezonu, izrazio je želju da se vrati u Red Bul, dok je istovremeno podržao Losona, ističući da mladi vozač zaslužuje mesto u šampionatu.

- Šta to za mene znači, verovatno je pomalo nepoznato, ali ako budem imao dobre nastupe, naći će negde mesto za mene - dodao je Rikardo.

Kako je Helmut Marko najavio, odluka o tome čije će mesto zauzeti Loson biće donesena u septembru. Ostaje još da vidimo kako će se situacija odviti, mada među ljubiteljima ovog motosporta vladaju spekulacije da ćemo se oprostiti od Rikarda krajem sezone. Znakove takve spekulacije pokazuju i u režiji, a evo kako je to izgledalo na trci za Veliku nagradu Japana.

 

Nakon letnje pauze, takmičenje u šampionatu Formule 1 nastavlja se trkom za Veliku nagradu Holandije, koja je zakazana za nedelju od 15 časova po lokalnom vremenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading