PREDSEDNIK PKS OSUĐUJE KRAĐU U PARIZU! Mićović OTKRIO šokantne detalje o DISKVALIFIKACIJI Đurića!

Autor:

Sport

31.08.2024

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpskom reprezentativcu sramno oduzeta srebrna medalja.

PREDSEDNIK PKS OSUĐUJE KRAĐU U PARIZU! Mićović OTKRIO šokantne detalje o DISKVALIFIKACIJI Đurića!

Foto: Paraolimpijski komitet Srbije

Srpski paraolimpijac Nebojša Đurić je sinoć osvojio srebrnu medalju na Paraolimpijskim igrama u Parizu, koja mu je nepravedno oduzeta, navodno, zbog nepravilnosti u njegovoj opremi.

Tim povodom oglasio se predsednik Paraolimpijskog Komiteta Srbije Zoran Mićović, koji je otkrio da je odmah nakon saznanja o diskvalifikaciji, angažovao sve pravne službe i uputio žalbe na sve relevantne adrese.

- Svi smo u šoku! Tek malo iza ponoći objavili su da se oduzima medalja našem Nebojši Đuriću. Odmah smo angažovali sve pravne službe i uputili žalbe na sve strane - rekao je Mićović.

Foto: PKS

Nebojša Đurić

 Istovremeno, istakao je da je odluka o diskvalifikaciji doneta navodno zbog stolice sa koje je Đurić bacao kuglu, iako je istu stolicu koristio već 10 godina, uz prethodno tehničko odobrenje nadležnih organa.

- Tu stolicu Đurić koristi već 10 godina, koristio je pre mesec dana u Kobeu, pre toga u Parizu, a 70 minuta pre početka takmičenja stolica je tehnički primljena od strane nadležnih na Olimpijskim igrama i dobio je cedulju da dođe na ceremoniju početka takmičenja – rekao je Mićović.

Pored bacanja kugle, Đurić se takmiči i u disciplini bacanja diska, a prvi čovek PKS je naglasio da je naš paraolimpijac veoma potresen celokupnom situacijom. Dodatno, objašnjava da je neizvesno kako će se ova nepravda odraziti na Nebojšino takmičenje u disciplini bacanja diska.

- On je jako potrešen ovim što se dogodilo. Ne znam kako će se sve ovo odraziti na bacanje diska – istakao je Zoran Mićović, koji ne zna kada će dobiti odgovore na postavljena pitanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading