VELIKA ČAST ZA SRPSKU ATLETIČARKU: Adriana Vilagoš nominovana za ovu prestižnu nagradu!

Autor:

Sport

20.09.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zasluženo.

VELIKA ČAST ZA SRPSKU ATLETIČARKU: Adriana Vilagoš nominovana za ovu prestižnu nagradu!

Foto: www.profimedia.rs

Adriana Vilagoš, mlada srpska atletičarka, nominovana je za prestižnu nagradu "Mlada zvezda u usponu" koju dodeljuje Evropska atletika za 2024. godinu. Ova nagrada se dodeljuje mladim sportistkinjama koje su ostavile značajan trag na evropskoj i svetskoj atletskoj sceni u protekloj sezoni. Vilagoš se takmiči u bacanju koplja i svojim izvanrednim rezultatima i doslednim nastupima u juniorskim i seniorskim kategorijama postala je jedna od najperspektivnijih atletičarki Evrope.

U protekloj sezoni, Vilagoš je ostvarila zapažene rezultate, osvojivši srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u Rimu, pobedila na Kupu Evrope, i postigla drugi rezultat na Starom kontinentu sa impresivnih 65,64 metara. Osim toga, postavila je novi državni rekord u bacanju koplja, čime je dodatno potvrdila svoj izuzetan talenat i sposobnosti.

Foto: Profimedia

Adriana Vilagoš

Glasanje za "Mladu zvezdu u usponu" otvoreno je za javnost, a pobednice će biti proglašene na svečanosti Evropske atletike 26. oktobra u okviru Evropskog kongresa koji se održava u Skoplju. Svi koji žele da podrže Adrianu mogu da glasaju putem sledećeg linka – https://www.european-athletics.com/home/golden-track-vote, a glasanje se zatvara 29. septembra.

Adriana Vilagoš je svojim izuzetnim dostignućima i talentom osvojila pažnju atletske javnosti, te se njeno ime s pravom našlo među nominovanima za ovu prestižnu nagradu. S obzirom na dosadašnje rezultate, ne sumnjamo da će Vilagoš nastaviti da ostvaruje sjajne rezultate i da će njen talenat i upornost doneti još mnogo uspeha u budućnosti. Svi koji su impresionirani njenim radom i postignućima imaju priliku da podrže ovu izuzetnu sportistkinju svojim glasom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading