UMRO LEGENDARDI KAPITEN! Iza sebe ostavio nasleđe u svetu sporta

Autor:

Sport

22.09.2024

18:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka mu je ostavila dirljivu poruku.

UMRO LEGENDARDI KAPITEN! Iza sebe ostavio nasleđe u svetu sporta

Foto: Pixabay

Sveća

Legendarni britanski golfer Brajan Haget preminuo je u 87. godini, ostavljajući iza sebe izuzetno nasleđe u svetu golfa. Haget je bio kapiten Velike Britanije i Irske na Rajder kupu 1977. godine, a takođe je učestvovao u šest izdanja ovog prestižnog turnira, osvojivši 12 poena, ali nikada nije doživeo pobedu.

Haget je postao profesionalac veoma mlad, sa samo 15 godina, pokazujući izuzetan talenat i posvećenost ovom sportu. Tokom svoje karijere, osvojio je 16 turnira, uključujući dva na Evropskoj turneji, čime je ostavio dubok trag u svetu golfa.

Njegova ćerka Sandra uputila je dirljivu posvetu svom ocu, ističući koliko joj je značio i koliko je bio važan za porodicu. Njene reči izražavaju duboku ljubav i poštovanje prema ocu, naglašavajući koliki blagoslov je bilo biti uz njega i držati ga za ruku u poslednjim satima njegovog života.

- Moj dragi tata je preminuo jutros u jedan ujutro. Deo mog srca je otišao sa njim. Bio je toliki blagoslov biti sa njim i držati ga za ruku poslednjih nekoliko sati. Volim te tata, od tvog obožavaoca broj jedan - objavila je njegova ćerka.

Brajan Haget će zauvek ostati upamćen kao inspiracija mnogima u svetu golfa, a njegova strast, posvećenost i doprinos ovom sportu će živeti kroz sećanje na njega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading