PRVA POBEDA OCA UBIJENE DEVOJČICE U RIBNIKARU: Dragan Kobiljski započeo novu eru u Partizanu

Autor:

Sport

26.09.2024

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U vreme masakra bio je u Rumuniji, a onda se vratio među crno-bele.

PRVA POBEDA OCA UBIJENE DEVOJČICE U RIBNIKARU: Dragan Kobiljski započeo novu eru u Partizanu

Foto: ST/Nemanja Pančić, Facebook

Dragan Kobiljski

Odbojkaši Partizana savladali su Ribnicu sa 3:1 i plasirali se u četvrtfinale Kupa Srbije. Bio je to premijerni meč za Miliju Mrdaka i drugove, a susret je bio veoma vaćžnog i za novog trenera crno-belih. Naime, Dragan Kobiljski preuzeo je ekipu sredinom maja, a sada je upisao privi trijumf.

Republika

Foto: Starsport

Krenuli pobedom: Odbojkaši Partizana

U pitanju je otac devojčice Eme Kobiljski ubijene u masakru u OŠ Vladislav Ribnikar koji je počinio Kosta Kecmanović. Naime, on je bio igrač Partizana, radio je kao asistent u klubu ranije, a sada je tu u ulozi prvog trenera. Dragan Kobiljski je sinoć na crno-beloj klupi ostvario prvu pobedu i tako na lep način započeo novu misiju.

Republika

Foto: Rapid Volley/Instagram

Doživeo veliku tragediju: Vladimir Kobiljski

Podsetimo, masakr u Ribnikaru desio se 3. maja 2023. kada je Kosta Kecmanović, učenik sedmog razreda, ušetao sa pištoljem i molotovljevim koktelima u OŠ "Vladislav Ribnikar" u Beogradu i ubio devet učenika i radnika obezbeđenja, a ranio još šest učenika i nastavnicu. U to vreme je Dragan Kobiljski, čija je ćerka Ema stradala, bio u Rumuniji i njoj je posvetio trofej kupa Rumunije koji je u tek završenoj sezoni osvojio sa Rapidom iz Bukurešta, što je bilo jasno po količini emocija koju je ispoljio nakon utakmice. Sada je jednako emotivno krenuo u nove pobede.

- Mi smo napravili veliki korak. Igrali smo uglavnom sa igračima koji su iz juniorske škole Partizana protiv ozbiljnog tima. Nosili smo se dobro, poštovali smo dogovor iz svlačionice i ja sam zaista zadovoljan sa rezultatom 3:1 - rekao je Kobiljski sinoć.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading