PRIZNAO UBISTVO BIVŠEG PARTNERA! Poznatog sportistu ubio njegov 37 godina stariji dečko! (FOTO)

Autor:

Sport

17.10.2024

11:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Par se nedavno rastao.

PRIZNAO UBISTVO BIVŠEG PARTNERA! Poznatog sportistu ubio njegov 37 godina stariji dečko! (FOTO)

Foto: shutterstock, ST/Dragan Kadić

Pre nekoliko dana, Finsku je potresla vest o tragičnoj smrti poznatog hokejaša Janea Puhakua (29). Međutim, šok je dodatno produbljen kada je otkriveno da je Puhaku ubijen, i to od strane svog bivšeg partnera Rolfa Nordmoa (66). Lokalni mediji su izvestili da je Nordmo priznao ubistvo nakon što je priveden na saslušanje.

Glavni istražitelj Mati Hegman je potvrdio da je Nordmo priznao da je pucao u Puhakua sačmaricom u njihovom domu. Par se nedavno rastao, a tragični događaj se desio kada je Puhaku preuzimao svoje stvari. Telo mladog hokejaša pronađeno je u njihovom domu, a istraga je brzo otklonila sumnje da je u pitanju provala.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Jane Puhaku i Rolf Nordmo

 

Puhaku je bio poznat po svojoj uspešnoj karijeri, igrajući za timove u Finskoj, Kanadi i Francuskoj, pre nego što se penzionisao 2018. godine. Međutim, on je takođe postao poznat i po tome što je javno priznao svoju homoseksualnost, postavši prvi gej hokejaš u Finskoj koji je to otvoreno saopštio. U jednom intervjuu, Puhaku je otkrio da je već sa 16 godina znao da je gej, te da je svoje opredeljenje poverio kapitenu tima i nekolicini saigrača.


Ova tragična vest je šokirala finsku javnost, a Puhaku će ostati upamćen ne samo po svom sportskom dostignuću već i po hrabrosti koju je pokazao kada je javno stao iza svoje seksualne orijentacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading