BUKTI RAT: Anđus isprozivao Snežanu Borjan, ona ekspresno odgovorila!

Autor:

Sport

04.01.2022

17:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Anđus započeo je pravi mali rat protiv supruge golmana Crvene zvezde, Milana Borjana.

BUKTI RAT: Anđus isprozivao Snežanu Borjan, ona ekspresno odgovorila!

Foto: Printscreen/Youtube/Ilustracija

Dejan Anđus i Sneža Borjan

– Rekao sam da me ona podseća na srpsku Vandu Ikardi, što je pohvalno jer Vanda Ikardi je lepotica, što i ona sama kaže u svojoj objavi – pričam za gospođu Borjan… Ja sam objasnio da zapravo i ne znam ko je ta osoba, znam da je radila u Partizanu u marketingu, to su marginalni i bezvezni poslovi, tako da sam povodom toga reagovao. I rekao sam da je najbolje da se raziđu – ne ona i Borjan, nego Zvezda i Borjan. Ona je otišla korak dalje, ona je otišla u jedan vid bezobrazluka i upustila se u nešto što ona ne zna – istakao je Anđus na početku emisije „Dobro jutro, Srbijo”.

Republika

Foto: printscreen

 

– Ona je rekla da ne želi da polemiše s voditeljem koji je primao mito iza kamiona. Ona će za početak dobiti tužbu vezano za tu rečenicu, pa će morati da plati malo odštetu i da se izvini na sudu, to je pod jedan. A druga stvar je što joj spremam nekoliko krivičnih prijava, gde će biti iznenađena prijatno kad joj stignu plave koverte na kuću vezano za neke druge aktivnosti, za neka krivična dela koja ne podležu zastarevanju – istakao je Anđus.

Potom je poznati novinar objasnio na šta je mislio kad je govorio o pomenutim tužbama.

– To je vezano za njenu biografiju i za njene aktivnosti – videćemo kad budemo zagrebali površinu odakle se ona pojavljuje, kako se ona pojavljuje, kako je poslovala, šta je još privatno radila, da vidimo ko su bili sponzori tog načina života i tako dalje, ima tu više krivičnih dela… Videćemo kako se zove sponzorstvo umetničkim rečnikom, videćemo kako su kupljeni stanovi od male plate u Partizanu, videćemo kako se poslovalo u Partizanu u tom periodu, ali neću ja da se bavim time, baviće se advokati, sud i policija.

Republika

Foto: Starsport

 

– Kao što sam i rekla – neću da polemišem s njim, ali čula sam deo toga što je pričao. Mene je u intervjuu najviše povredilo što je na takav način pomenuo predsednika Vučića. To me najviše povredilo zato što je to čovek koji toliko ulaže u sport, u Partizan, u Zvezdu, daje krila reprezentaciji… I sad on tu priča da postavlja trenera Crvene zvezde. Mislim, sramota, devalvira apsolutno njegov značaj kao čoveka koji je toliko pomogao sportu – rekla je supruga Zvezdinog golmana za Objektiv.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
MILOS RANKOVIC

05.01.2022 00:39

TI SI BRE BRUKA MILANA,NE DO BOG TAKVU ZENU NIKOM,KAO TI BRANIS PREDSEDNIKA,BOLJE TI JE DA PUSTIS ZVEZDU NA MIRU JER SNEKI ZNAMO I MI DA VREDJAMO,TI NA RAJKA VISE NISI DOBRO DOSLA

Dragan

22.01.2022 17:03

Ona nikog nije napadala prva vec je samo odgovorila ovom pametnjakovicu na njegovo prozivanje. To bi ucinila svaka normalna osoba. Tko je on da je vreda. Obican nitkarate ov.