Novak o načinu ishrane: To nisu samo bezglutenske dijete!

Autor: B92.net, Republika

Sport

15.04.2019

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je govorio o stvarima koje se dešavaju van terena, ali su u bliskoj vezi sa njegovim osnovim poslom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Jedna od stvari o kojima se često govori je i njegov način ishrane.

- To je više od samo bezglutenske dijete. To su neke okolnosti koje su stigle u moj život. Ja sam počeo da igram tenis kada sam imao četiri ili pet godina i zahvalan sam što imam ovakav život i što imam priliku da se bavim ovim sportom najbolje što mogu - naveo je Đoković.

On je istakao da je kao dečak sanjao o osvajanju Gren slem titula.

- Sada kada sam u toj poziciji, ja pokušavam da uživam u svakom trenutku na terenu. Želim da postignem još mnogo toga i osećam kao da imam još snage u nogama - rekao je Đoković.

Jedan od najboljih sportista svih vremena je istakao da kroz svoju fondaciju želi da pomogne ljudima koji su imali manje sreće u životu od njega. 


- Imamo misiju da pomognemo deci u obrazovanju, mislili smo da treba da imamo određeno usmerenje kako bismo mogli da damo pravu pespektivu i da svaki donator zna gde ide njegov novac. Edukacija je osnova fondacije, obnavljamo mnogo obdaništa, radimo sa UNICEF. To nije posao, to je odgovornost, deo karaktera - zaključio je Novak.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading