Đoković priznao: Imam špijune!

Autor:

Sport

23.08.2019

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je na veoma interesantan način prokomentarisao žreb za US Open! Prvi reket sveta je priznao da ima "špijune" koji na turnirima prate igrače koji bi mogli da mu budu rivali.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Aktuelni šampion Novak prisustvovao je žrebu za US Open, koji je održan u četvrtak.

- Verujem da većina igrača gleda žreb, da budem iskren. Čak i kada samo kažu da su fokusirani na naredno kolo, siguran sam da gotovo svi gledaju kompletan žreb i s kime bi mogli da se sastanu kasnije. Čisto da bi videli kako im potencijalni rivali igraju. Svako u svom timu ima špijune koji idu na druge terene i posmatraju naredne protivnike. Barem je tako u mom slučaju. Naravno, sva pažnja je usmerena na prvog narednog rivala, ali se gleda i sa kime biste mogli da igrate dublje u turniru- rekao je Novak.

Đoković je ove godine osvojio titule na Australijan openu i Vimbdlonu.

- Postoji pritisak zbog velikih očekivanja. Poseban je izazov kada branite titulu i kada ste među glavnim kandidatima za osvajanje. Ali se vremenom naviknete na to- rekao je prvi reket sveta.

Novak u prvom kolu igra sa Robertom Karbaljosem Baenom.

US Open počinje 26. avgusta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
marina

23.08.2019 16:44

Nole, idi vise na tehniku da setas protivnika, a manje na snagu,