Đoković rutinski protiv Iznera za četvrtfinale Šangaja!

Autor:

Sport

10.10.2019

08:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetski broj 1 na ATP listi Novak Đoković savladao je Amerikanca Džona Iznera 7:5, 6:3 i tako se plasirao u četvrtfinale ATP turnira u Šangaju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sigurnim koracima ka odbrani trona

Posle pobede nad Denisom Šapovalovom u drugom kolu najbolji srpski teniser svih vremena je odigrao još jedan dobar meč. Visoki Amerikanac je odlično servirao u prvom setu, ali je u 12. gemu ipak popustio i izgubio svoj servis i set.

U drugom setu Novak je na samom startu došao do brejka i tako osigurao prolazak u naredno kolo, gde ga čeka pobednik duela Cicipas – Hurkač.

Posle ove pobede svetski broj 1 je osigurao prednost od najmanje 320 bodova nad Rafaelom Nadalom na ATP listi. Kada je ATP trka u pitanju prednost španskog tenisera nad Srbinom je sada manja od 1.300 bodova.

Do kraja sezone preostao je masters u Parizu na kome Novak brani 600 bodova, te završni Masters na kome je srpski teniser osvojio 1.000 ATP bodova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading