Đoković pred London: Ne znam kako Federeru ovo uspeva, ja se mučim...

Autor:

Sport

08.11.2019

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser Novak Đoković je pred konačan obračun na Završnom mastersu u Londonu progovorio o privatnom životu i tom prilikom istakao da je najveću uspeh izbalansirati između života profesionalnog sportiste i porodice.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Đoković će u nedelju od 15 časova igrati protiv Matea Beretinija, a uoči početka turnira pohvalio je profesionalizam Rodžera Federera.

- Rodžer je pričao o porodici, ja ne znam kako on sve ovo uspeva sa četvoro dece, ja se mučim sa dvoje. Trud je ogroman, ali mi svi volimo tenis, posvećujemo život ovom sportu, ali u isto vreme moramo da održavamo balans sa stvarima van terena, kao što su porodica i deca. Moramo da podržavamo nama bliske ljude kako bismo imali šansu da na kraju godine budemo najbolji - rekao je Đoković.

Prema njegovim rečima, dva najveća dostignuća u tenisu su osvajanje Grend slema i prvo mesto na ATP listi, ali da je neohodano da za tako nešto bude zdrav.

- Moje mišljenje je da je to jedan od dva najveća dostignuća u tenisu - osvojiti Grend slem i biti broj 1 na kraju godine. U ovom delu karijere, što se tiče ciljeva i uspeha, to je na samom vrhu, ali kako bih bio u poziciji da se borim za prvo mesto moram da shvatim da moram da budem zdrav i da imam dobar raspored turnira - naveo je Đoković.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading