NIK KIRJOS PONOVO GOVORIO O NOVAKU! Iznenađujući nastupi Australijanca!

Autor:

Sport

08.01.2022

09:02 >> 09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne može da proteke niša vezano za Novaka a da se tu ne umeša i Nik Kirjos!

NIK KIRJOS PONOVO GOVORIO O NOVAKU! Iznenađujući nastupi Australijanca!

Foto: Tanjug/AP

Nik Kirjos, uz ilustraciju Novaka Đokovića

Već godinama unazad deluje kao da Kirjos prati svaki korak našeg tenisera i vreba situaciju da ga napadne. Mislili smo da izjavu kao što je ona juče nikada nećemo videti, ali danas nam stiže još jedna. 

Opomenuo je Kirjos australijsku javnost da su previše brzo zaboravili Novakovu pomoć tokom kataklizmičnih požara koji su zahvatili Australiju pre dve godine! 

- Osećam da je i on nama pomogao! Na primer, tokom šumskih požara, stao je uz nas, pomagao nam je. Deluje mi da jako brzo zaboravljamo, ili su mediji ti koji brzo zaborave ili tako brzo žele da iskoriste ovakve stvari da zaborave da nam je on zapravo pomogao - rekao je Nik Kirjos

 

 

Utrkuju se u Australiji ko će pre napasti Novaka, ali iznenađujuće ovoga puta Kirjos je na drugoj strani! 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Vuk07

08.01.2022 23:28

Naši stari su govorili ne čuvaj se od ono kuće koje laje nego ono koje čuti. Tako i Nik Kirijus vidi da je u pitanju nepravda. Zato i tako reaguje za razliku od Nadala On to Novaku objašnjava da je uzeo na sebe rizik da dodje ne vakcinisan. On ne spominje ostalo sto Organizatiri kažu mogu da igraju i teniseri sa izuzecem. Al da bi to razumeo u ovom slučaju Nadal ne interesuje ga pravila njega interesuje Novak jer mu je trn u oku.