SVE SE PROMENILO U SVETU TENISA: Kraj VELIKE TROJKE!

Autor:

Sport

20.04.2022

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se posle Monte Karla.

SVE SE PROMENILO U SVETU TENISA: Kraj VELIKE TROJKE!

Foto: Tanjug/AP

Grčki teniser Stefanos Cicipas izjavio je, posle osvajanja Mastersa u Monte Karlu, da je turnir u Monaku pokazao da je u tenisu došlo do smene generacija, odnosno da je to "kraj velike trojke".

Potrebno mi je još turnira da bismo videli da li je ovo moj trenutak. Taj trenutak se ne definiše na jednom turniru. Razumem šta hoćeš da kažeš. Trenutno nema velike trojke jer oni nisu na prva tri mesta ATP liste. Jedan od njih je dugo odsutan (Federer prim. aut), dok su druga dvojica i dalje konkurentna (Đoković i Nadal) - naveo je Grk, a zatim je najavio naredni izazov, koji ga čeka u Barseloni, gde je podloga znatno sporija nego u Kneževini.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Cicipas "poleteo" posle Monte Karla - da li je preterao sa ocenom?

Ne smeta mi da igram na sporijoj podlozi. Zapravo radije prelazim sa bržeg na sporiji teren. Imate više vremena da se namestite na udarac. Trenirao sam juče, treniraću dosta - poručio je Cicipas, koji će na startu takmičenja u Kataloniji odmeriti snage sa Belorusom Iljom Ivaškom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading