DANKU TRAŽE I U RUMUNIJI: Lepa teniserka se moli za nestalu devojčicu iz Bora!

Autor:

Sport

27.03.2024

15:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadamo se da će se sve što pre završiti...

DANKU TRAŽE I U RUMUNIJI: Lepa teniserka se moli za nestalu devojčicu iz Bora!

Foto: instagram.com/iamprisacariuandreea

Andrea Prisakariju

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je u utorak oko 13:45 sati u okolini Bora, a potraga za njom je i dalje u toku.

Nakon njenog nestanka, prvi put je u Srbiji aktiviran sistem "Pronađi me" (Amber Alert), namenjen hitnom obaveštavanju javnosti u slučaju nestanka maloletnog lica.

Vest se brzinom svetlosti proširila celom Srbijom, ali i van granica naše zemlje.

Naime, mnogi poznati sportisti su proširili priču o nestaloj Danki, a to je i uradila Andrea Prisakariju, inače poznata kao velika navijačica Novaka Đokovića.

Molimo se za malu devojčicu i nadamo se da će biti pronađena u što kraćem roku.

Podsetimo, Danka ima smeđu kosu, braon oči, visoka je oko 85 centimetara i u trenutku nestanka je nosila ljubičaste pantalone, maslinasto zelenu jaknu i kosu vezanu u rep. U potrazi su angažovani policija, vatrogasci, Žandarmerija i lovci, a kiša koja je lila noćas otežava potragu.

Spasilac Gorske službe spasavanja (GSS) Danijel Aleksić je izjavio da su u potragu uključeni helikopteri, a da dronovi sa termovizijom pretražuju teren. Nakon toga će u potragu krenuti i spasilački tim, pretražujući svaki sektor koji do sada nije pretražen. GSS deluje u koordinaciji sa pripadnicima MUP-a, stavljajući na raspolaganje sve svoje resurse, uključujući dronove, pse tragače i ljudstvo, kako bi se pretražio što širi prostor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading