VELIKA POBEDA! OPORAVIO SE OD SLABIH REZULTATA! Srbin prošao u osminu finala u Barseloni!

Autor:

Sport

17.04.2024

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pao je 13. na svetu!

VELIKA POBEDA! OPORAVIO SE OD SLABIH REZULTATA! Srbin prošao u osminu finala u Barseloni!

Foto: www.profimedia.rs

Srpski teniser Dušan Lajović ostvario je impresivnu pobedu plasiravši se u osminu finala ATP turnira u Barseloni. Lajović je savladao 13. igrača sveta Iga Ambera rezultatom 6:4, 6:4 za sat i 17 minuta igre. Iako meč nije počeo na najbolji mogući način, Lajović je uspeo da se vrati nakon što je Amber stigao do brejka i vođstva od 3:1. Srpski teniser je sjajnom igrom preokrenuo rezultat i zatim dominirao tokom celog meča, nanizavši četiri osvojena gema i osiguravši pobedu.

U četvrtom gemu meča, Igo Amber je stigao do brejka i poveo sa 3:1, međutim, Duci se nije predavao. On je brzo uzvratio i nanizao četiri osvojena gema uz još jedan brejk, potpuno preokrenuvši situaciju u svoju korist. Nastavio je da dominira tokom prvog seta, ne dajući Amberu više nikakve šanse.



Slična situacija desila se i na početku drugog seta, kada je Amber već na startu došao do brejka i poveo sa 3:0. Međutim, Lajović je pokazao izuzetnu mentalnu snagu i uspeo da se vrati brejkom u petom gemu. Nastavio je da pritiska protivnika i nanizao pet osvojenih gemova, napravivši dva brejka i poveo sa 5:3. Meč je završio svojim servisom, iskoristivši drugu meč loptu.

Za plasman u četvrtfinale, Dušan Lajović će igrati protiv Alehandra Davidoviča-Fokina, koji je od osmine finala došao bez borbe jer mu je Tomas Mahač predao meč. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading