KIRJOS SMATRA: ĐOKOVIĆ NIJE VEROVAO DA ĆE IZGUBITI OD MENE! A ni Federer i Nadal!

Autor:

Sport

18.04.2024

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uživa van terena.

KIRJOS SMATRA: ĐOKOVIĆ NIJE VEROVAO DA ĆE IZGUBITI OD MENE! A ni Federer i Nadal!

Foto: Tanjug/AP

Nik Kirjos i Novak Đoković

Nik Kirjos o iznenađujućim pobedama nad "velikom trojkom"

Australijski teniser Nik Kirjos nedavno je ugostio Naomi Osaku u svom podkastu, gde je podelio zanimljive detalje o svojim pobedama nad Novakom Đokovićem, Rodžerom Federerom i Rafaelom Nadalom. Kirjos je istakao da su ove pobede verovatno iznenadile članove "velike trojke" više nego neki drugi porazi tokom njihovih karijera.
 

Republika

Foto: Tanjug/AP

Đoković i Kirjos

Kirjos ima pozitivan skor od 2:1 protiv Đokovića, 3:6 protiv Nadala i 1:6 protiv Federera. On je takođe jedan od dvojice igrača, zajedno sa Lejtonom Hjuitom, koji su uspeli da pobede u svom prvom susretu sa Nadalom (na Vimbldonu 2014), Federerom (u Madridu 2015) i Đokovićem (u Akapulku 2017). Ova neobična statistika definitivno baca novo svetlo na Kirjosovu karijeru i njegov odnos prema igri.

Mislim da Federer, Nadal i Đoković nikada nisu pomislili da će izgubiti od mene. Mislim da se osvrću i kažu: "Kako smo, dođavola, uspeli da izgubimo od njega? - rekao je Australijanac.


Naomi Osaka je potom Kirjosa upitala kako je izgledalo pobediti "veliku trojku" i da li je mogao da svari taj uspeh. Kirjos je iskreno odgovorio da je tada bio neprofesionalan i da nije pružio svoj maksimum na terenu:

Valjda razmišljam o tome koliko sam tada bio neprofesionalan. Nisam se dao u potpunosti igri. Nisam trenirao sve vreme i to se desilo veoma rano u mojoj karijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading