ŠOKANTNO: Pogledajte pogled Nadala nakon što je Đoković osvojio nagradu! (VIDEO)

Autor:

Sport

22.04.2024

21:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Špancu nije svejedno.

ŠOKANTNO: Pogledajte pogled Nadala nakon što je Đoković osvojio nagradu! (VIDEO)

Foto: X/Screenshot

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, ponosno je podigao Laureus trofej peti put u svojoj karijeri, čime je potvrdio svoj izuzetan talenat i dominaciju u svetu tenisa. Ovo prestižno priznanje dodeljuje se najboljem sportisti godine, a Novak je prethodno osvajao titulu 2012, 2015, 2016. i 2019. godine. Njegov govor na ceremoniji u Madridu privukao je pažnju svih prisutnih, među kojima se našao i jedan od njegovih najvećih rivala, Rafael Nadal.

Jedan od najvećih rivala  Đokovića, španski teniser Rafa Nadal, takođe je bio prisutan na ceremoniji i pažljivo pratio Novakov govor. Ovo rivalstvo između dvojice teniskih velikana dodatno je začinilo atmosferu, dok su ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem iščekivali reakciju Nadala na Novakovu pobedu.

Đokovićeva izvanredna forma tokom prethodne godine rezultirala je osvajanjem Australijan Open, Rolan Garos i US Open, dok je stigao i do finala Vimbldona. Osim Grend slemova, Novak je trijumfovao i na završnom Mastersu u Torinu, demonstrirajući svoju neprikosnovenu dominaciju na teniskim terenima širom sveta.

Pored Novaka Đokovića, među nominovanima za najboljeg sportistu godine bili su i atletičari Armand Duplantis i Noa Lajls, šampion Formule 1 Maks Ferstapen, kao i fudbaleri Lionel Mesi i Erling Haland. Osim toga, španska fudbalerka Aitana Bonmati proglašena je za najbolju sportistkinju, dok je ženska reprezentacija Španije, aktuelni svetski prvak, dobila priznanje za najbolji tim.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (1)

Loading
Cilka

22.04.2024 22:46

Bas mi je zao 😭BRAVO NOLEEEE