SRBENDO, SVAČA ČAST: Španski novinar sa rukom na srcu prati taktove himne "Bože pravde" - za sve je kriv NOVAK ĐOKOVIĆ! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

24.04.2024

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po ko zna koji put se potvrdilo da je jedan od najboljih ambasadora naše zemlje na svim svetskim meridijanima.

SRBENDO, SVAČA ČAST: Španski novinar sa rukom na srcu prati taktove himne "Bože pravde" - za sve je kriv NOVAK ĐOKOVIĆ! (VIDEO)

Foto: Twitter.com/printscreen

Novak Đoković, najbolji srpski i svetski teniser, ponovo je zasenio sportski svet osvajanjem pete Laureus nagrade za najboljeg sportistu na svetu u 2023. godini i još jednom je pokazao da je njegova ljudska veličina jednako impozantna kao i njegovi sportski uspesi.

Novom Laureus nagradom izjednačio se sa švajcarskim teniserom Rodžerom Federerom, a sportska planeta se još jednom poklonila najboljem svetskom teniseru, ali i najboljem sportisti današnjice.

Nakon ceremonije dodele nagrada, Novak Đoković je još jednom pokazao svoju jedinstvenu ljudsku stranu. Španski novinar Isma Huarez sproveo je "mali test" kako bi proverio reakciju poznatih sportista u neobičnoj situaciji. Đoković je, kao i obično, iznenadio sve prisutne svojom spontanošću i humorom. Njegov gest prema novinaru jasno je pokazao zašto je omiljen među kolegama i navijačima.

Naime, španski novinar je bacio svoju znojnicu za glavu pored crvenog tepiha u želji da vidi ko će od slavnih sportista odreagovati na "test". Mnogobrojni su prolazili, ignorišući znojnicu, a onde je naišao Novak. Uzeo je znojnicu, prišao Špancu i uz osmeh mu je stavio na glavu uz neizbežan autogram.

 

 

Tim povodom, Huarez je kasnije izjavio:

- Rafael Nadal me ispalio, Karlos Alkaraz me ispalio. Ko me nije ispalio? Đoković! I zato sada ide himna Srbije

Španski novinar je zatim stavio ruku na srce, a na snimku je puštena srpska himna "Bože pravde" u znak zahvalnosti Novaku Đokovići.

Novak Đoković je još jednom potvrdio svoj status kao jedan od najvećih sportista svih vremena i dokazao da je biti čovek vrednije od bilo kakvog priznanja. Svojom skromnošću, ljudskošću i izvanrednim sportskim dostignućima, on ostaje uzor i inspiracija kako na terenu, tako i van njega.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading