SJAJNI KECMANOVIĆ MOŽE DA OSVETI ĐOKOVIĆA: Furiozni Miša ide na noge Rudu!

Autor:

Sport

25.04.2024

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva prepreka je preskočena.

SJAJNI KECMANOVIĆ MOŽE DA OSVETI ĐOKOVIĆA: Furiozni Miša ide na noge Rudu!

Foto: Tanjug/AP

Miomir Kecmanović

Miomir Kecmanović se plasirao u drugo kolo Mastersa u Madridu

Miomir Kecmanović, srpski teniser, ostvario je značajan uspeh plasiravši se u drugo kolo Mastersa u Madridu, pošto je pobedio Kineza Žižen Žanga rezultatom 2:0 (6:3, 6:2), za sat i 10 minuta. Kecmanović, trenutno 66. teniser sveta, demonstrirao je superiornost nad protivnikom, osvojivši prvi set nakon brejka u šestom gemu, te rutinski došao do pobede.

Kecmanovićeva pobeda nad Žangom

Republika

Foto: Tanjug/AP

Miomir Kecmanović

U prvom setu meča, Kecmanović je uspešno stigao do brejka u šestom gemu, nakon čega je poveo rezultatom 4:2. Nastavio je da dominira na terenu i poveo sa 1:0 bez većih problema. Ni u drugom setu, njegov protivnik, Žang, koji je bolje plasiran na 49. mestu ATP liste, nije uspeo da pruži snažniji otpor. Miša je napravio dva brejka i lako stigao do drugog kola.


Sledeći protivnik - Kasper Rud

U drugom kolu, Kecmanović će igrati protiv Norvežanina Kaspera Ruda, koji je bio slobodan u prvom kolu. Ovo će biti savršena prilika da osveti Đokovića koga je Rud izbacio sa Mastersa u Monaku nedavno. Norvežanin će biti novi izazov za Kecmanovića, a publika sa nestrpljenjem očekuje ovaj duel.

Nagradni fond i značaj turnira

Masters u Madridu se igra za impresivan nagradni fond od 7.877.020 evra, što ga čini jednim od najatraktivnijih turnira u teniskom kalendaru. Ovaj turnir predstavlja važan momenat za svakog tenisera, pružajući priliku za ostvarenje značajnih sportskih rezultata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading