IVANIŠEVIĆ OTKRIO RAZLOGE RASKIDA SARADNJE SA ĐOKOVIĆEM: Evo šta je Hrvat poručio!

Autor:

Sport

26.04.2024

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Malo zasićenje, napravili smo velike stvari, rezultati se ne mogu izbrisati'' - poručuje Ivanišević.

IVANIŠEVIĆ OTKRIO RAZLOGE RASKIDA SARADNJE SA ĐOKOVIĆEM: Evo šta je Hrvat poručio!

Foto: Tanjug/AP

Ivanišević i Đoković

Proslavljeni hrvatski strateg, Goran Ivanišević, nedavno se obratio medijima na događaju u Zagrebu, gde je govorio o svojim planovima za budućnost i odnosu sa najbolji teniserom na svetu, Novakom Đokovićem.

Ivanišević je istakao da više ne želi da radi sa kompletnim i formiranim teniserima poput Novaka, te da je sada zainteresovan za saradnju sa mlađim snagama. Izrazio je želju da radi sa mladima i pomogne im u razvoju, ističući da je to segment na kojem mu je sada fokus.

- To je želja da radim s mladima, ali videćemo gde će me put odvesti. Ali sa fondacijom ću pomoći, mnogo toga sam prošao, nije bitno da li si u sportu ili ne, svi smo pojedinci koji se borimo. Sam od sebe zavisiš ja nisam imao mnogo saveta i pomoći, tu si bili roditelji, ali ne i neko stručan - rekao je Ivanišević.

Tokom događaja u Zagrebu, Ivanišević se našao na terenu sa mladom srpskom teniserkom Lunom Vujović. Umesto reketa, držali su kuhinjske rekvizite, a Goran je otkrio da mu kuhinja nije jača strana.

- Ja sam imao problem s tiganjem, ne ide mi u kuhinji, ali na terenu nije loš. Supruga je majstor u kuhinji, bolje da se maknem odatle. Rasklimala se i drška… Igrati sa budućom prvom igračicom sveta, imali smo Anu, Jelenu, sad je došlo vreme za nju - govorio je hrvatski stručnjak i dodao:

- Puno mogu pomoći savetima što se tiče teniskog aspekta, ali ima vrhunskog trenera. Svaki savet dobro dođe, po tom pitanju se veselim da pomognem Luni, kao igrač sam prošao puno i da sam imao puno bolje trenersku karijeru nego igrač. Biće mi zadovoljstvo da dam svaki savet Luni - istakao je Goran.

Na pitanje o rastanku sa Novakom, Ivanišević je naveo da je došlo do prirodnog kraja njihove saradnje nakon šest godina zajedničkog rada. 

- Ništa se nije desilo, svemu dode kraj. Malo zasićenje, napravili smo velike stvari, rezultati se ne mogu izbrisati. Izbacivanje iz Njujorka, Australija, kruna svega je prošla godina, možda će se ponoviti, a možda i neće jer je to jako teško - jasan je Hrvat.

Takođe je najavio da će više vremena provoditi sa porodicom, te da će se posvetiti ličnim planovima, poput putovanja sa sinom i posetama sportskim događajima.

- Imao sam ponude koje sam odbio, baviću se porodicom, ići ću na Evropsko prvenstvo sa sinom, idem u Umag, a onda ću septembra videti šta i kako. Nema nikakvog pritiska, videćemo - zaključio je Ivanišević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading