ALKARAZ POČIŠĆEN U SVOJOJ DRŽAVI! Rubljov stopirao Španca u četvrtfinalu!

Autor:

Sport

01.05.2024

18:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kraj za trećeg na svetu.

ALKARAZ POČIŠĆEN U SVOJOJ DRŽAVI! Rubljov stopirao Španca u četvrtfinalu!

Foto: Tanjug/AP

Andrej Rubljov u velikoj borbi do polufinala Mastersa u Madridu

Ruski teniser, Andrej Rubljov, uspeo je da se plasira u polufinale Mastersa u Madridu nakon izuzetno napetog meča protiv drugog nosioca, Španca Karlosa Alkaraza. Rubljov je uspeo da preokrene rezultat u svoju korist nakon dva sata igre, pobedivši rezultatom 4:6, 6:3, 6:2.

Alkaraz osvaja prvi set, ali Rubljov preuzima kontrolu

Prvi set je pripao Alkarazu nakon što je uspeo da ostvari brejk u petom gemu. Iako je imao nekoliko prilika da se vrati u igru, Rubljov nije uspeo da iskoristi svoje šanse. Međutim, u drugom setu Rus preuzima inicijativu, propuštajući četiri brejk lopte pre nego što je konačno uspeo da slomi protivnikov servis. Ovaj preokret je označio početak Rubljovljevog povratka u meč.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Andrej Rubljov

Odlučujući set - Rubljov dominira


Odlučujući set je bio najkraći deo meča, sa Rubljovom koji je odmah na početku uspeo da ostvari brejk. Nastavio je da dominira, dodatno učvršćujući svoju poziciju sa još jednim brejkom u petom gemu. Ovaj deo meča je pokazao Rubljovljevu odlučnost i mentalnu snagu koja ga je dovela do pobede.

Rubljov se sprema za polufinale

Nakon izuzetno napete borbe, Rubljov se sada priprema za polufinale, gde će se boriti protiv pobednika meča između Tejlora Frica i Fransiska Serundola. S obzirom na njegovu upornost i borbeni duh koji je pokazao u ovom meču, očekuje se da će i u narednom meču pružiti izuzetno kvalitetnu igru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading