JANIKU SINERU ZABRANJENO DA IGRA NA ROLAN GAROSU: Oni su rekli svoje, ali je konačna odluka na Italijanu

Autor:

Sport

14.05.2024

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od favorita za osvajanje titule izgledno neće videti Pariz, ako posluša preporuku doktora.

JANIKU SINERU ZABRANJENO DA IGRA NA ROLAN GAROSU: Oni su rekli svoje, ali je konačna odluka na Italijanu

Foto: Tanjug/AP

Italijanski teniser Janik Siner, drugi reket sveta, suočava se sa dilemom da li da preskoči predstojeći Rolan Garos zbog povrede kuka koja ga već neko vreme muči. Prema informacijama koje prenosi Gazeta delo Sport, doktori su preporučili Sinereu da preskoči ovaj gren slem kako bi se potpuno oporavio od povrede.

Trenutno se Siner nalazi u Torinu, gde vrši rehabilitaciju u trening centru Juventusa. Ova neobična činjenica privlači pažnju javnosti, budući da teniseri obično treniraju u teniskim centrima ili specijalizovanim sportskim objektima. Sinerova odluka da se rehabilituje u centru fudbalskog kluba pokazuje koliko je ozbiljna njegova povreda i koliko je posvećen oporavku.

Nakon što je dobio preporuku lekara da preskoči Rolan Garos, Siner će do kraja ove nedelje doneti konačnu odluku o svom učešću na turniru. Ova situacija izaziva veliku pažnju javnosti i navijača koji sa nestrpljenjem očekuju vesti o Sinerovoj odluci.

Ukoliko se mladi teniser odluči da propusti Rolan Garos, to će zasigurno predstavljati veliki gubitak za ovaj gren slem, budući da je Siner jedan od najperspektivnijih igrača današnjice. Ipak, njegovo zdravlje je na prvom mestu, te bi odluka o preskakanju turnira mogla biti najrazumnija opcija u ovom trenutku.

Kako god da se Siner odluči, njegovi navijači će mu pružiti podršku i žele mu brz oporavak kako bi se što pre vratio na teren i nastavio sa sjajnim rezultatima koje je postizao pre povrede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading