FENOMENALNE VESTI ZA NOVAKA! Desila se MEGASENZACIJA, Đoković NAPREDOVAO na ATP listi!

Autor:

Sport

20.06.2024

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo niko nije očekivao u Londonu.

FENOMENALNE VESTI ZA NOVAKA! Desila se MEGASENZACIJA, Đoković NAPREDOVAO na ATP listi!

Foto: www.profimedia.rs

Španski teniser Karlos Alkaraz, trenutno drugi igrač sveta, doživeo je iznenađujući poraz u osmini finala ATP turnira u Londonu od sjajnog Britanca Džeka Drejpera.

Prvi reket Velike Britanije slavio je rezultatom 2:0 (po setovima 7:6, 6:3), pokazujući izuzetnu formu i veštine na travi, što je i bio ključni faktor njegove pobede.

Džek Drejper je pružio sjajnu predstavu na terenu, posebno ističući svoju ljubav prema igri na travi. Njegova fantastična forma i veština doveli su do toga da osvoji prvi set posle taj-brejka, a zatim i da napravi brejk u šestom gemu drugog seta, održavajući ga rutinski do kraja meča.

Foto: www.profimedia.rs

Džek Drejper

Nakon pobede nad Alkarazom, Džek Drejper se sprema da se suoči sa Tomijem Polom iz Sjedinjenih Američkih Država, a fanovi su nestrpljivi da vide kako će se Drejper nositi sa novim izazovom na turniru u Londonu.

Nema sumnje da je ovakav rezultat išao i na ruku najboljem teniseru svih vremena Novaku Đokoviću, koji se oporavlja od povrede kolena, zadobijene protiv Argentinca Franciska Serundola na Rolan Garosu.

Naime, porazom u Londonu, Alkaraz je izgubio 450 bodova, jer je branio titulu osvojenu prošle godine protiv Aleksa de Minora iz Australije, pa je ostao u minusu.

Sada je momak iz Mursije na 8.130 poena, pa ga je Novak preskočio i vratio se na drugo mesto ATP liste, jer ima 8.360 bodova, 230 više od Španca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading