ĐOKOVIĆ SE SPREMA ZA VIMBLDON? Evo kakav je snimak izbacio na društvenim mrežama (VIDEO)

Autor:

Sport

21.06.2024

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odluku će doneti do ponedeljka.

ĐOKOVIĆ SE SPREMA ZA VIMBLDON? Evo kakav je snimak izbacio na društvenim mrežama (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković

Sve su oči uprte ka Novaku Đokoviću. Svi se pitaju da li će srpski teniski genijalac uspeti da se oporavi od operacije meniskusa i dovoljno spremi da bi nas predstavio na Vimbldonu.

Kada je ekspresno nakon povrede u Parizu Đoković otišao na operaciju meniskusa i samo sat-dva posle toga izašao na kućni oporavak, krenule su spekulacije da li će stići da se spremi za Olimpijske igre, dok na nastup na Vimbldonu niko nije ni pomislio. 

Međutim, Đoković je sam na društvenim mrežama objavio juče snimak kako lagano trči, čak i na terenu udara lopticu, doduše laganim intenzitetom. I to je odmah uzbudilo duhove da bi najveći teniser sveta svih vremena mogao da zaigra u Londonu. Ne bi to bio presedan, jer je to uspelo Tejloru Fricu pre neku godinu, samo što je Amerikanac pre neki dan rekao kako je on otišao na Vimbldon čisto da sebe testira, a da je siguran da Novak neće ići na bilo koji grend slem ako ne vidi šansu da ga osvoji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 

Italijanska Gazeta delo Sport tvrdi, pozivajući se na svoje izvore, da je Novak Đoković u Crnoj Gori i da trenira na veštačkoj travi. I da će do ponedeljka da testira sebe, koleno, fizičku spremnost. Ukoliko proceni da je sve na dovoljno dobrom nivou da bi mogao da igra na Vimbldonu, u ponedeljak će otputovati za London, gde će iskoristiti sledeću nedelju da, trenirajući na travnatoj podlozi, dostigne optimalnu formu za nastup na grend slemu.

Đokovićevu odluku sa velikim interesovanjem prate i Janik Siner i Karlos Alkaras. Ukoliko Novak prelomi da ne igra, onda će njih dvojica biti prva dvojica nosioca na turniru i moći će da se sudare tek u finalu. Ipak, ako Đoković reši da zaigra, trenutno je on teniser broj dva na ATP listi, jer je Alkaras izgubio poene i pao na treću poziciju, pa bi u tomu slučaju srpski as bio drugi nosilac.

U svakom slučaju, konačna odluka će, kako tvrde Italijani, a pokazali su se do sada kao jako dobro obavešteni kada je Đoković u pitanju, biti doneta u ponedeljak.

Vimbldon će početi 1. i trajaće do 14. jula.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading